Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca.
Ovaj odličan recept za rolice kao stvoren je za zimske dane! Ukusan obrok, obožavane rolice, u kojima se nalaze hranjive i visoko vrijedne nutritivne namirnice koje dobivamo iz povrća i slasne tune stvarno su sjajan izbor za pripremu.
Već i ptičice na grani pjevaju i znaju da su štrukle u hotelu Esplanada jedni od najboljih u Zagrebu, a i šire. Ovih dana posebna ponuda uključuje dvije porcije štrukli za svega 120 kn i dostupna je od 6. do 31. siječnja 2022.
‘Jaja’, ‘sendviči’, ‘slatko’, ‘zdravo’ kategorije su à la carte ponude, iza kojih se kriju ukusne i različite varijante doručka, na koji sigurno nećete zaboraviti.
Mrkva je uvijek dobrodošla u ljetnim mjesecima zbog A vitamina i beta karotena, a tuna stoga jer je riba nutritivno vrlo bogata pa će vam i ovaj recept za popečke biti vrlo interesantan.. Tuna je sjajan izvor vrlo kvalitetnih proteina, minerala i vitamina B kompleksa, a poznata je i po izvoru esencijalnih omega-3 masnih kiselina.
Ovaj recept za popečke od tikvica izvrstan je u vrijeme posta ili za sve one koji zapravo samo žele ukusan, nutritivan i lagani vegetarijanski obrok.
Pečena, mirisna purica neizostavan je dio blagdanskog stola, a kako je priprema chef Ana Grgić Tomić donsoimo vam u ovom sjajnom tradicionalnom receptu.
Oduševljenje je riječ koju možemo upotrijebiti za još jednu održanu radionicu u ciklusu Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom, u suradnji s Cheers with you Nedeljke Krupljan.
Već je poznato da je poznata ženska udruga udruga WOW/Žene i vino, (popularne WOW-ice), vrlo aktivno i intenzivno angažirana na području kulture stola
Korčulanski bakalar s krumpirom savršena je blagdanska delicija, a ovaj tradicionalni recept za omiljeni bakalar donosi nam chefica Višnja Čihoratić.