Gastro

Prvo mlado vino na tržištu

Stigao je Portugizac Selection – prvo mlado vino na tržištu!

Film u vinogradu pod zvijezdama

Bajkoviti plešivički krajolici bili su idealna kulisa za uživanju u filmu uz čašu vina. U vinogradu Vinogradarske kuće Braje gledao se novi nastavak Jamesa Bonda

Crvena pašta s maslinama

Masline, obožavani sastojak u jelima, dio su i ovog recepta crevene pašte u kojoj će ljubitelji tjestenine doći na svoje.

Sušena rajčica u maslinovu ulju

Posebno ukusna, no možda ne baš tako česta zimnica, je sušena rajčica s maslinovim uljem koja će oplemeniti brojna jela.

Torta od kestena zakon je među slasticama ove jeseni

Volite li kestene, jesen vam donosi mnoge poslastice poput ove ukusne i sočne torte od kestena prema receptu vrsne slastičarke Sandre Jadek.

U Beču otvoren restoran koji nudi domaća jela u automatima

Automati na kojima se na brz i jednostavan način 24 sata dnevno mogu kupiti ukusna jela pripremljena od kvalitetnih regionalnih proizvoda

Božanstvena rolada od kestena

Bio kesten pečen, kuhan, pripravljen kao slatka ili slana namirnica obožavana je hrana u ovo doba godine.

Good France gala večera uz cheficu Anu Grgić Tomić

Gala večera Goût de/Good France uz cheficu Anu Grgić Tomić i posebnoga gosta Claudea Krajnera, jednog od 50 najboljih čokolatijera u Francuskoj.

Njoki od buče i kadulje recept za ukusan prilog ili jedinstveni objed

Kada poželite pojesti nešto toplo i uz to neko tradicionalno jelo, a jesen se već uvukla u vaše kuhinje, vjerujte da će vam domaći njoki od buče i kadulje, ili bundeve, biti prava poslastica koju ćete obožavati.

Pileća tažina s limunom, maslinama i curryem

Donosimo vam odličan recept jednostavan za pripremu, a iznimno ukusan i hranjiv zbog curryja koji je poznat po svojim antiupalnim svojstvima. Pileća tažina s maslinama i curryjem jedan je od specijaliteta alžirske kuhinje.