Gastro

Novi okusi pizza

Dolaskom jeseni i hladnijih dana vraćamo se gastro delicijama koje volimo.

Sjajna vina iz pelješkog Malog Pariza

Azurno plavo nebo, netaknuta priroda i neodoljivi šarm juga kao pozornica na kojoj nastaju vina kojima malo tko može odoljeti.

Prvo mlado vino na tržištu

Stigao je Portugizac Selection – prvo mlado vino na tržištu!

Film u vinogradu pod zvijezdama

Bajkoviti plešivički krajolici bili su idealna kulisa za uživanju u filmu uz čašu vina. U vinogradu Vinogradarske kuće Braje gledao se novi nastavak Jamesa Bonda

Crvena pašta s maslinama

Masline, obožavani sastojak u jelima, dio su i ovog recepta crevene pašte u kojoj će ljubitelji tjestenine doći na svoje.

Sušena rajčica u maslinovu ulju

Posebno ukusna, no možda ne baš tako česta zimnica, je sušena rajčica s maslinovim uljem koja će oplemeniti brojna jela.

Torta od kestena zakon je među slasticama ove jeseni

Volite li kestene, jesen vam donosi mnoge poslastice poput ove ukusne i sočne torte od kestena prema receptu vrsne slastičarke Sandre Jadek.

U Beču otvoren restoran koji nudi domaća jela u automatima

Automati na kojima se na brz i jednostavan način 24 sata dnevno mogu kupiti ukusna jela pripremljena od kvalitetnih regionalnih proizvoda

Božanstvena rolada od kestena

Bio kesten pečen, kuhan, pripravljen kao slatka ili slana namirnica obožavana je hrana u ovo doba godine.

Good France gala večera uz cheficu Anu Grgić Tomić

Gala večera Goût de/Good France uz cheficu Anu Grgić Tomić i posebnoga gosta Claudea Krajnera, jednog od 50 najboljih čokolatijera u Francuskoj.