Gastro

Rajčica po rajčica salata – paradajz po paradajz zimnica

Tko je rajčica i što je rajčica te niz recepata za zimnicu donosimo vam u vrijeme kada se ona kupuje i priprema za hladnije dane.

Govedina u umaku od rajčica kao stvorena za brzi proljetni užitak

Donismo vam fantastičan mesni recept iz daleke nam Kolumbije u kojem jednu od glavnih uloga ima i mnogo povrća.

Pečene paprike uz neodoljivi recept za hladnije dane

Pečena paprika prava je poslastica za sve koje vole slasne i mesnate paprike koje se mogu vrlo jednostavno pripremiti i kao zimnica za hladne dane, ali i kao sjajan prilog uz neko zimsko jelo.

Jelka pita sočna pita u kombinaciji s orasima i čokoladom

Sočna pita u kombinaciji s orasima i čokoladom sjajan je recept koji će zavoljeti odmah.

Quinoa s rajčicom i krastavcima recept za prste polizati

Quinoa je jedna od najhranjivijih žitarica koju su drevne Inke zvali svojim jestivim zlatom.

Chili con carne ukusan mesni recept kojeg obožavamo

Ovaj ukusan meksički recept za chili con carne savršeno se sljubljuje s meksičkim tortiljama, a možete uz njega poslužiti fino crveno vino.

Dobitnici nagrade Decanter 2021 na 7. Međunarodnom salonu prestižnih vina

Belvin, vinska škola organizirala je u dvorcu Fužine u Ljubljani 7. međunarodni salon dobitnika nagrada Decanter Award za prestižna vina 2021. 31 vinara iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine predstavio se sa 84 uzorka.

Održani jubilarni 15. Dani smokava u Krku!

Od 27. kolovoza do 5. rujna, ove godine punih deset dana, u gradu Krku trajala je tradicionalna manifestacija koja slavi rajsko voće, smokvu

Graševina de Gotho – Nova berba vina koje je osvojilo svijet !

Prošlogodišnja Platinum medalja na najvažnijem svjetskom ocjenjivanju vina, Decanter u Londonu, potvrdila je kako se vinarija KUTJEVO s pravom smatra jednim od najvažnijih proizvođača vina sorte graševina.