Započnite svoje gastro putovanje u Liburnia Hotels & Villas.
Takenoko ove sezone donosi jednu od najpopularnijih fusion kuhinja na svijetu, čija su jela nadahnuta naizgled nespojivim Japanom i Peruom. Nikkei kuhinja senzacionalna je fuzija suzdržanog Japana i odvažnog Perua.
Srdele nas najviše podsjećaju na ljeto, more, gradele i bezbrižno uživanje u hrani pod vrelim ljetnim nebom, a još kada ih spremamo u hrskavoj tempuri okusi su potpuno zaokruženi.
Mini turneja eno gastro projekta ‘Vino uz žlicu‘ #11 na Plitvicama okončana je večerom prigodno nazvanoj ‘Dalmatinska kužina i vina’.
U vrućim ljetnim danima, kad se poželimo osvježiti nekom hranom, prva nam je pomisao mirisna i sočna voćna salata, a ako hoćemo napraviti jednostavan detoks onda je voće opet zasigurno najbolji izbor za to.
Mlade i talentirane generacije barmena polako preuzimaju barsku scenu i postavljaju neke nove, poprilično visoke ljestvice što se tiče kvalitete ponude.
Ponekad se baš zaželimo prave domaće kuhinje u moru restorana modernih svjetskih kuhinja.
Najpopularniji način za pripremu svježih jagoda su one prema receptu Romanov.
Osvježenje po vašoj mjeri! Ako ste ljubitelj Radlera, aromatiziranih piva voćnog okusa, onda će vas ovaj recept s jagodama sigurno razveseliti!
2. Wine, olive & heritage festival 2021. održat će se u Jelsi na otoku Hvaru od 24. do 27. lipnja