Gastro

Ana Roš caruje u Hiša Franko restoranu kao najbolji ženski kuhar na svijetu

Hišu Franko čini jedinstveni spoj bračnog para, savršene kuhinje Ane Roš i Valterovog vinskog i sirnog podruma.

5. Međunarodni festival ružičastih vina Pink day

5. Međunarodni festival ružičastih vina 11. ožujka u Mimari

My Way osvježavajući tart od limuna

Jedinstvenost i drugačiji pristup uvijek se brzo prepoznaju, a My Way slastice i sladoledi svojim pažljivo biranim sastojcima

Fine dinning restoran Spinnaker

Fine dinning restoran Spinnaker u hotelu Valamar Riviera na porečkoj rivi u 2017. godinu zaplovio je punim jedrima

Waves Denim Bar & Restaurant

Waves je svoj naziv dobio zbog valova ljubavi, ‘waves of love’.

Vremeplov graševina od 1960. do danas

Vremeplov graševina od 1960. do danas na grandioznoj radionici vinarije Kutjevo.

Janjeća koljenica s palentom i dondolama

Savršena mekana janjetina uz posteljicu od palente tradicionalno je jelo koje ostavlja božanstven okus

Sve tajne savršene peke

Okusi tradicije i sve tajne jela ispod pepela kriju se u veličanstvenoj peki.

Domaće torteline s maslinovim uljem

Isprobajte domaće torteline chefa Vinka Frlana s maslinovim uljem

Vinska radionica „Vinolog & Plantaže“ oduševila posjetitelje

U Hotelu Antunović održana je vinska radionica s degustacijom pod nazivom „Vinolog & Plantaže“