Odbrojavaju se zadnji dani prije početka berbe grožđa u Benvenutijevom vinogradu iznad Motovuna.
Ovaj recept će sigurno promijeniti način na koji gledate na kavu!
Fermentirana hrana prava je prirodna ljekarna koja naše tijelo održava zdravim i jakim, a uz ovaj recept prema kojem ćete napraviti svoj fermentirani češnjak zasigurno ste korak više prema jačem imunitetu.
Uz ovaj recept vaša će jutarnja i popodnevna kava poprimiti nove dimenzije užitaka. Donosimo vam recept za pripremu savršene Caffe Latte mirisne kave u nekoliko jednostavnih koraka.
Svjetionik istarskog vinarstva, jedan od pionira istarske vinske renesanse, autoritet kupažiranja te vinar kojeg krasi svestranost i strastven pristup svemu čime se bavi – Moreno Degrassi i njegova vina, sinonim su za eleganciju
Od kupina se radi i vino i sok i sirup, a mi vam danas donosimo recept za pekmez od kupina koji će vas podsjećati na dugo toplo ljeto svaki put kada ćete uživati u svom doručku.
Na Facebooku je, u grupi “Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom” pokrenut izbor u kojem se biraju vinska Dama i vinski Gospodin hrvatske vinske scene.
Da li ste pokušali spojiti piletinu sa škampima, a uz to obožavate curry?
Mnogima od nas roštilj je skoro pa nezamjenjiv način pripreme hrane u ljepšim i sunčanijim danima, ali zna se da dobar roštilj i namirnice koje pripremamo na njemu trebaju biti fino začinjene.
Ljetna kombinacija boja i okusa u deliciji kakvu vjerojatno još niste probali. Ribizle, med i jabuke u kolaču slastica je koju svakako morate probati.