Osvježite se uz ovaj legendarni kubanski koktel u kojemu je nekoć uživao i kultni pisac Ernest Hemingway.
Novi Zinfandel’sov jelovnik s autorskim jelima chefice Ane Grgić Tomić donosi niz uzbudljivih senzacija.
Uživajte u savršenom receptu i okusima tune te napravite svoje popečke ili polpete od tunjevine!
Uz osvježavajući koktel vaše ljetovanje biti će sigurno dodatno začinjeno užitcima kojima se prepuštamo na odmoru. Napravite svoj omiljeni koktel ljeta koji ćete obožavati pijuckati dok gledate u plavu pučinu mora.
Ceviche je naziv za sjajno jelo od morskih plodova, ponajprije sirove ribe, rakova ili školjki. Ceviche, cebiche, seviche ili sebiche nam dolazi iz Južne Amerike, najčešće iz Perua, a baza recepta je svježa sočna riba koja se priprema u sokovima ili dressingu od svježih citrusnih sokova, najčešće limuna ili limete.
Europska komisija je u ponedjeljak, 2. kolovoza 2021. objavila u Službenom listu Europske unije da je hrvatsko vino Muškat momjanski dobilo europsku zaštićenu oznaku izvornosti, čime je ovaj proizvod upisan u eAmbrosiu registar oznaka zemljopisnog porijekla EU-a.
Danas, 3. kolovoza, Dan je lubenica, tog obožavanog ljetnog sočnog osvježenja pa je pravo vrijeme da se počastimo jednim finim koktelom.
Povodom 30. godina pjenušavih vina Misal, vinarija obitelji Peršurić je 31.srpnja u istarskom gradiću Višnjanu predstavila svoj novi proizvod u ionako bogatoj paleti, pjenušac Mister.
Bilo da ih upotrijebite kao svježe sada kada su breskve u svojoj sezoni branja ili iz kompota ova rolada s breskvama svakako će goditi svačijem nepcu.
Započeti ljetovanje uz najfinija vrhunska vina otoka Hvara dok plovite na luksuznoj jahti, slika je iz bajke.