Gastro

Daniel Boulud chef za kojeg zna cijeli svijet

Francuski kuhar Daniela Boulud u zemlji prilika? Teško da postoji slasnija preporuka od, ovjenčanog Michelinovim zvjezdicama, kuhara Daniela Bouluda

Jednostavni arancini s piletinom ili puretinom

Arancini su izvrstan talijanski specijalitet koji možete napraviti dosta brzo i servirati uz neku osvježavajuću salatu, a ovaj recept zaista je jednostavan i odmah ćete ga zavoljeti.

WOW dodjela nagrada za vino godine

U četvrtak, 14.prosinca, udruga WOW je svečano proslavila svoj 12. Rođendan i dodijelila svoje godišnje nagrade za vino godine.

Prozračan kuglof od bjelanjaka: savršen dodatak vašem blagdanskom stolu!

Gastro blogerica Bruna Vučak otkriva kako iskoristiti višak bjelanjaka tijekom pripreme blagdanskih slastica i napraviti kuglof, desert koji je neizostavan kolač na blagdanskoj trpezi..

Balotice od dimljene ribe brzi je riblji recept a tako ukusan i tako sočan da ćete ga obožavati

Ovaj recept za balotice od dimljene ribe izuzeto je jednostavan za napraviti, a prepun je savršenih okusa i mirisa koji će vašu trpezu učiniti puno bogatijom.

A la peka hobotnica koju možete pripremiti i u svojoj kuhinji

Svi znamo da je hobotnica ispod peke pravi morski specijalitet, ali su nam iz kuhinje restorana Bota Šare otkrili kako hobotnicu možete pripremiti i u svojoj kuhinji, a mirisi i okusi će biti baš izuzetno aromatični i neodoljivog okusa.

Orzo od liganja s božićnim aromama na vašoj blagdansko trpezi

Orzo od liganja sočan je recept koji nam dolazi iz kuhinje restorana Bota Šare, a svi znamo da je ječam itekako hranjiva namirnica koja u spoju s lignjama i mirisnim bijelim vinom daje sjajne okuse na vašem tanjuru.

Kolač od rogača za zimske okuse na vašem blagdanskom stolu

Kolač od rogača bit će pravi slatki specijalitet zimskih okusa na vašoj blagdanskoj trpezi, a miris domaćeg kolača uvijek je doprinosi domaćoj i toploj atmosferi u našem domu.

Čarobni Bota Šare spaja hrvatsku tradiciju na svakom tanjuru blagdanske trpeze

Najljepše je razdoblje u godini. Vrijeme kad najviše vremena provodimo u krugu obitelji i dragih nam ljudi.

Prhki keksi sa marmeladom – zvijezdice su desert koji obilježavaju Božić

Odlični prhki keksi spravljeni s marmeladom koja im daje lakoću i punoću okusa. Ovi suhi kolačići izdržljivi su desert koji može stajati i nekoliko dana pa su stoga pogodni za blagdansku trpezu kada uvijek možete posegnuti za ovim slatkim zalogajem