Gastro

Tempura od srdela ala chef David Skoko

Srdele nas najviše podsjećaju na ljeto, more, gradele i bezbrižno uživanje u hrani pod vrelim ljetnim nebom, a još kada ih spremamo u hrskavoj tempuri okusi su potpuno zaokruženi.

Vino uz žlicu: Dalmatinska kužina i vina

Mini turneja eno gastro projekta ‘Vino uz žlicu‘ #11 na Plitvicama okončana je večerom prigodno nazvanoj ‘Dalmatinska kužina i vina’.

Voćna salata za doručak ili kao sjajan desert

U vrućim ljetnim danima, kad se poželimo osvježiti nekom hranom, prva nam je pomisao mirisna i sočna voćna salata, a ako hoćemo napraviti jednostavan detoks onda je voće opet zasigurno najbolji izbor za to.

Sjajna ponuda i feel good vibe najjači su aduti novog IT mjesta u gradu

Mlade i talentirane generacije barmena polako preuzimaju barsku scenu i postavljaju neke nove, poprilično visoke ljestvice što se tiče kvalitete ponude.

Top 5 tradicionalnih zagrebačkih restorana u kojima se jede po domaće

Ponekad se baš zaželimo prave domaće kuhinje u moru restorana modernih svjetskih kuhinja.

Jagode Romanov najpopularniji su način pripreme jagoda

Najpopularniji način za pripremu svježih jagoda su one prema receptu Romanov.

Napravite domaći Radler s jagodama

Osvježenje po vašoj mjeri! Ako ste ljubitelj Radlera, aromatiziranih piva voćnog okusa, onda će vas ovaj recept s jagodama sigurno razveseliti!

Wine, olive & heritage festival u Jelsi na Hvaru

2. Wine, olive & heritage festival 2021. održat će se u Jelsi na otoku Hvaru od 24. do 27. lipnja

Pjenušava voćna salata pravo je osvježenje i rapsodija ljetnih okusa

Jeste li već probali voćnu salatu s pjenušcem, jer ako niste onda je ljeto pravo vrijeme za ovakve osvježavajuće okuse.

‘Dani otvorenih kušaonica’ i ‘Pidoča & Debit se vole’ čekaju vas u Šibeniku

Sve je spremno za prva izdanja eno i gastro manifestacija ‘Dani otvorenih kušaonica’ i ‘Pidoča & Debit se vole’.
3. i 4. lipnja 2021. se održavaju ‘Dani otvorenih kušaonica’, a 5. lipnja u središtu Šibenika manifestacija ‘Pidoča & Debit se vole’.