Gastro

Slavonski, baranjski i srijemski vinari zajedno u promociji graševine

Na godišnjoj skupštini udruge Graševina Croatica, koja je održana u vinariji Kalazić u Baranji, vinari Slavonije, Baranje i Srijema su raspravljali su o problemima

Gusta juha sa zelenim šparogama, piletinom i rižom

Proljeće obiluje finim i nutritivno vrijednim šparogama pa ih treba iskoristiti za ukusnu sezonsku juhu.

Zdravi obroci na vašem stolu u nekoliko trenutaka

Trend zdrave prehrane koji je započeo prije nekoliko godina uzima sve veći zamah.

Kreće novo izdanje „Putevima rovinjskih delicija“

Istra će i ovoga proljeća postati mjesto nezaboravne „gourmet avanture“ za brojne gurmane i ljubitelje autohtonih istarskih delicija.

Bilješke o vinu, vodič za svakog vinoljupca

Volite i kušati i piti razna vina, ali se ponekad zateknete u situaciji da ste zaboravili kako se zove neko vino koje vas je osvojilo. “Bilješke o vinu” pravo je rješenje za vas i sve ostale ljubitelje vina koje je osmislila sommelierka i kolumnistica Wish portala Jelena Šimić Valentić.

Pohano miješano voće pravo je kulinarsko osvježenje iz Japana

Donosimo vam specijalitet iz japanske kuhinje, pohano voće može biti pravo slatko iznenađenje na vašem stolu.

Kuhani štrukli prema tradicionalnom zagorskom receptu

Kuhani, pečeni, zapečeni, slatki ili slani štrukli zaista su pravi predstavnici kuhinje Zagorja, Podravine i Međimurja.

Nove berbe vina Benvenuti

Na jezeru Bundek u Zagrebu, premijerno su predstavljene nove berbe popularnih vina Benvenuti predstavnicima medija i trgovine

Keksi od kakaa, čokolade i lješnjaka savršeni su uz kavu ili čaj

Engleska je poznata po užitku popodnevnog odmora uz ispijanju finih čajeva, ali i najfinijih kava, uz koje se serviraju prhki keksi.

Omlet od tune, mladog luka i mozzarelle

Isprobajte popularni omlet s potpuno novim sastojcima kao što je tuna, mladi luk i sočna mozzarella.
Ovaj izuzetno, bogat okusima omlet, sjajan je i kao doručak i kao jednostavan ručak ili kao okrepljujuća večera.