Gastro

Zagorska juha kao stvorena za zimsku okrepu

Tradicionalna jela i bakina domaća kuhinja pravo su osvježenje u ovim hladnim danima stoga pripremite gustu zagorsku juhu prema starinskom receptu.

Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom

Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom savršeno je i pravo zimsko jelo koje obožavamo jesti u hladnim danima.

Zimske namirnice s potpisom chefa Ane Grgić

Ana Grgić, vrhunski chef hotela Esplanade, donosi kolekciju fantastičnih sljedova jela, koja su nadahnuta zimskim namirnicama, a naglasak svega stavlja se na lokalni uzgoj.

Forum of the Women in Wine Worldwide

Ispod radara većine hrvatskih medija, ali i vinskih znalaca, možda zato što je riječ o – ženama – a možda naprosto zbog autističnosti karakteristične za domaću vinsku scenu

Predstavljanje vina Jakopić

Vinarija Jakopić na promociji u International Business Hotelu predstavila svu raskoš svojih etiketa.

Vino i poezija: pjenušavo biser vino Danica vinarije Carić

Od samog početka stvaranja vina, pjesnici su u njemu vidjeli radost života i opiranja smrti ili im je poslužilo kao inspiracija za najljepše stihove.

Novi vizualni indentitet San Maura

Na krajnjem sjeveru Istre smjestio se bajkoviti istarski gradić Momjan. Ovo idilično srednjovjekovno mjesto, poznato po vrhunskim vinima i prekrasnoj prirodi

Novo ruho Škrleta

U organizaciji Udruge proizvođačke organizacije „Škrlet“

Najava 4. Salona pjenušavih vina Zagreb

Salon pjenušavih vina Zagreb, ususret svom 4. izdanju (31.1.2020.), povezuje lijepo, edukativno i korisno u zabavnim ženskim razgovorima

Vinske priče Srijema predstavljene u Zagrebu

Dva iznenađenja i sedam vina u zagrebačkom boutiqueu vinske kulture – Pupitresu oduševila vinoljupce, zagrebačke chefove, vlasnike vinoteka, predstavnike hotela.