Na godišnjoj skupštini udruge Graševina Croatica, koja je održana u vinariji Kalazić u Baranji, vinari Slavonije, Baranje i Srijema su raspravljali su o problemima
Proljeće obiluje finim i nutritivno vrijednim šparogama pa ih treba iskoristiti za ukusnu sezonsku juhu.
Trend zdrave prehrane koji je započeo prije nekoliko godina uzima sve veći zamah.
Istra će i ovoga proljeća postati mjesto nezaboravne „gourmet avanture“ za brojne gurmane i ljubitelje autohtonih istarskih delicija.
Volite i kušati i piti razna vina, ali se ponekad zateknete u situaciji da ste zaboravili kako se zove neko vino koje vas je osvojilo. “Bilješke o vinu” pravo je rješenje za vas i sve ostale ljubitelje vina koje je osmislila sommelierka i kolumnistica Wish portala Jelena Šimić Valentić.
Donosimo vam specijalitet iz japanske kuhinje, pohano voće može biti pravo slatko iznenađenje na vašem stolu.
Kuhani, pečeni, zapečeni, slatki ili slani štrukli zaista su pravi predstavnici kuhinje Zagorja, Podravine i Međimurja.
Na jezeru Bundek u Zagrebu, premijerno su predstavljene nove berbe popularnih vina Benvenuti predstavnicima medija i trgovine
Engleska je poznata po užitku popodnevnog odmora uz ispijanju finih čajeva, ali i najfinijih kava, uz koje se serviraju prhki keksi.
Isprobajte popularni omlet s potpuno novim sastojcima kao što je tuna, mladi luk i sočna mozzarella.
Ovaj izuzetno, bogat okusima omlet, sjajan je i kao doručak i kao jednostavan ručak ili kao okrepljujuća večera.