Gastro

14. travnja rezerviran je za Dan kolača i još nekih posebnih užitaka

Drage dame, ako već niste, zabilježite 14. travanj u kalendaru jer taj dan obilježavamo Svjetski dan kolača i oralnog seksa.

Zelena juha od graška i mente kao stvorena za proljeće

Lagana za pripremu, slasna juha od kremastog graška s dodatkom svježe mente idealna za ručak, večeru ili samostalan obrok.

Minestrone najslavnija talijanska juha

Donosimo vam recept za jednu od najslavnijih talijanskih bistrih juha, koja je popularna u okolici Milana.

Wine EnoGastro Vip Event 2021

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca u 2021. godini.

Rižoto sa šparogama – neodoljivi sezonski okusi za vaš objed

Rižoto sa šparogama jednostavno se priprema, neodoljivo je svježeg okusa, a mali savjet učinit će ovaj rižoto idealnim za lagani objed u čijem ćete mirisu i okusu neizmjerno uživati.

Slani kroasani s tunom i šparogama

Kroasani su postali omiljen jutarnji obrok diljem svijeta, kojeg nam nudi francuska kuhinja, a ovaj recept nam dolazi s dodatkom tune i šparogama.

Pljukanci sa šparogama i pršutom

Uvijek svi rado čekamo ovaj period godine kada nam na trpezu stižu šparoge. Fine, ukusne, zavodljive okusom.

Rižoto od škampi i školjki savršeni spoj okusa na vašem tanjuru

Izuzetno ukusno predjelo ili glavno jelo, ovaj rižoto sa škampima i školjkama jednostavan je za pripremu, a savršeno je jelo za sve ljubitelje morskih okusa.

Tradicionalna janjetina za uskršnji ručak prava je poslastica

Najveći kršćanski blagdan Uskrs dolazi u proljetno obojane dane i simbolizira obnovu i novo rođenje koje se slavi uz bogatu uskršnju trpezu, ponajviše ukusno pripremljenu janjetinu.

Najprivlačnija gradska proljetna oaza za zdravi snack

Dobro poznati burgeri, salate, tortilje i good bowls-i uskoro u pojačanom i osvježenom izdanju.