Na Wish listi našla se jedna sjajno dizajnirana limenka u kojoj se nalazi mirisno, fino suho vino sorte graševina. A tko li se dosjetio ovoj izvrsnoj ideji nije teško zaključiti:) Naravno, to je naš uvijek inovativan poznati vinar Davor Zdjelarević koji uvijek iznenađuje sve vinoljupce.
Uvijek je dobro iskoristiti ukusnu sezonsku namirnicu bundevu ili kako je još zovemo buču, pogotovo kada je dostupna potpuno svježa, a njen okus u obožavanom rižotu zasigurno će unijeti senzacionalne okuse na svačijem nepcu.
Vruća čokolada! Zašto? Savršena je za vrijeme hladnih zimskih mjeseci, a idealna je i kao dodatak večeri na kraju dana.
S ponosom vas obavještavamo da su ocjenjivači prestižnog i utjecajnog američkog vinskog časopisa i on-line medija WINE ENTHUSIAST u 2023. godini
Nezaobilazni recept tradicionalne mađarske kuhinje zasigurno je Sekeli gulaš ili kako ga još zovu Szekely gulaš, specijalitet koji se spravlja od kiselog zelja, mesa, vrhnjem i finim začinima. Ovu vrhunsku domaću poslasticu kuhari preporučuju jesti u hladnijim danima.
Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom savršeno je i pravo zimsko jelo koje obožavamo jesti u hladnim danima.
Esplanadin Zinfandel’s proglašen je europskim hotelskim restoranom godine na prestižnoj dodjeli nagrada European Hotel Awards 2023.
Smješten u samom srcu Zagreba, na adresi Frankopanska 2, Pupitres boutique vinske kulture predstavlja mjesto na kojem će se, uz budno oko sommelierke Jelene Šimić Valentić, promovirati vinska kultura u Hrvatskoj.
Poznata sommelierka Jelena Šimić Valentić otkriva na što trebate paziti kad birate najpoznatije pjenušavo vino – obožavani šampanjac.
Tko je Sommelier? To sam ja. Tko sam ja? Jelena Šimić Valentić. Sommelijerka i kolumnistica Wish.hr portala.