Inovativan pristup, precizno oblikovana jela, svježi proizvodi lokalnih dobavljača, poseban naglasak na održivost i izvorni okus namirnica značajke su novog jelovnika restorana Zinfandel’s.
Starogradsko polje na otoku Hvaru dom je autohtone bijele vinske sorte bogdanuše.
“Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom” su zabavno-edukativne interaktivne radionice koje su stekle popularnost zahvaljujući tome što su prilagođene i vinskim znalcima i ljubiteljima vina koji tek uče
Za prave ljubitelje čokolade nema dileme – čokoladna panna cotta postat će omiljena ljetna slastica!
Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa postao član čuvenog Moët & Chandon Privilege Cluba.
Iako su banke vina u svijetu dosta popularne, kod nas ovakve inicijative još nije bilo.
Osmo izdanje ‘Vina uz žlicu’ trebalo se održati krajem ožujka što je spriječio totalni lockdown uslijed korona krize.
Ne možete odoljeti slasticama, a volite popiti i omiljenu čašu vina? Uvjerite se da postoje i drugi slatki načini uživanja u istom. Zovu se vinski deserti.
S ciljem promocije, ali i pomoganja prodaji ružičastih vina – od 26. do 28. lipnja održan je prvi virtualni Pink Weekend powered by Premium Visa koji je po promotivnim cijenama ponudio vrhunska rosé vina dvdesetak vinarija iz Hrvatske, Italije i Austrije.
Savršena rekonstrukcija tradicionalnih svježih namirnica s daškom novih aroma, oduševit će svako nepce u moderno uređenom interijeru Mime’s Gourmet Bara u zagrebu, u Petrinjskoj 44.