Restauranti

Dika Hvara DiVino restoran & wine bar

Manager i somelijer restauranata i wine bara DiVino Kolumbić Mario sastavio je respektabilnu vinsku kartu

Savršena proslava u čast kuhara Eckarta Witzigmanna

On je kuhar stoljeća, prvi njemački kuhar s tri zvjezdice, profesor kuhinje i glavni čovjek u restoranu Ikarus.

Takenoko u Dubrovniku

Novootvoreni Takenoko smjestio se na najljepšoj terasi Dubrovnika i predstavlja najukusniji spoj mediterana i Japana.

Alexandre Couillon otočni kuhar koji je podigao velike valove

Alexandre Couillon je 1999. godine imao samo dvadeset i dvije godina kada je sa svojom suprugom, Céline, otvorio restoran La Marine

Kulinarsko putovanje Kranjskom gorom

Kranjska Gora idilično je mjesto podno Alpi koje cijelu godinu nudi sve za savršen opuštajući ili aktivni odmor.

Gospodin iz stare tajlandske škole

Prin Polsuk je prilično tih čovjek.

Zemono premium kuhinja osnovnih sastojaka

Gostiona Kod Lojzeta, u kojoj je slavni chef Tomaž Kavčić okusio prve korake kulinarstva, prvi put se spominje 1897. godine kao gostiona za gurmane.

Slikanje okusima

Restoran L’Air du Temps s puno je ljubavi uređen na farmi koja je potpuno obnovljena

Kuća odrezaka „Figlmüller Schnitzel“

Ukusno pripremljena hrana malo koga će ostaviti ravnodušnim, a svi će s oduševljenjem okusiti jedan od najboljih austrijskih specijaliteta.

Il Camino – ljubav na talijanski način

Jedinstven spoj ponude i ambijenta ovo mjesto čini drugačijim te predstavlja pravo osvježenje zagrebačke gastro scene.