Govoriti o kuhinji – o francuskoj kuhinji – znači govoriti o radosti življenja, lakoći, optimizmu i zadovoljstvu » Alain Ducasse (kum projekta Goût de / Good France)
Najprestižniji svjetski gastronomski vodič dodijelio Michelinovu preporuku popularnom splitskom restoranu.
Dođete li u prekrasan Maribor grad, jedan od najljepših povijesnih dijelova Slovenije zapazit ćete u staroj jezgri prekrasan hotel Maribor. Njegova stara vanjština jednako je privlačna kao i obnovljena unutrašnjost, bilo da je riječ o restoranu ili o sobama i apartmanima. Na jednom od središnjih trgova Maribora u današnjem zdanju hotela nekoć, točnije u prvoj polovici 18. stoljeća, bila je poznata pivovara.
Upoznajte Kantinu MM – novu destinaciju koja će vas osvojiti vrhunskom gastronomijom i iznimnim interijerom.
Romantična večera uz svijeće u Zinfandel’su uz ljubavne evergreene u izvedbi Artemije Stanić, pet sljedova neodoljivih delicija po izboru chefa Ane Grgić
Dnevni meni sve više postaje rutina brojnih poslovnih ljudi, turista, ali i nas običnih građana diljem svijeta.
Početak godine idealno je vrijeme za predstavljanje novih gastronomskih trendova na sceni.
Teško da neki od restorana ima toliko veliki uspjeh, a smješten je u prolazu između dvije ulice i nije pristupačan oku prolaznika.
Novi kreativni à la carte jelovnik nadahnut je svježim lokalnim namirnicama i zimskim okusima s dodirom pariškog šika.
Vrhunski talijanski specijaliteti s kreativnim potpisom popularnog chefa.