Nakon desetljeća šutnje, vrhunska kuhinja u Rusiji se budi.
Voncimer gastronomska adresa koja oduševljava ambijentom i kuhinjom chefa Kostiantyna Lukianenka!
Beachraft restoran savršeno je koncipiran i već pri ulasku osvaja svojom velikom kuhinjom otvorenog tipa koja dominira restoranom
Lounge bar i restoran 7 PALMI hotela Le Mėridien LAV Split.
Jedanaest mjeseci u godini, restoran Ikarus u Hangaru 7 u cijelosti je posvećen svojem jedinstvenom konceptu gosta kuhara.
Manager i somelijer restauranata i wine bara DiVino Kolumbić Mario sastavio je respektabilnu vinsku kartu
On je kuhar stoljeća, prvi njemački kuhar s tri zvjezdice, profesor kuhinje i glavni čovjek u restoranu Ikarus.
Novootvoreni Takenoko smjestio se na najljepšoj terasi Dubrovnika i predstavlja najukusniji spoj mediterana i Japana.
Alexandre Couillon je 1999. godine imao samo dvadeset i dvije godina kada je sa svojom suprugom, Céline, otvorio restoran La Marine
Kranjska Gora idilično je mjesto podno Alpi koje cijelu godinu nudi sve za savršen opuštajući ili aktivni odmor.