Nako uspješne ljetne sezone, u jesenskim danima koji su pred nama, otkrivamo nova luksuzna mjesta koja će brzo naći put do ljubitelja skupih delicija.
Novi Zinfandel’sov jelovnik s autorskim jelima chefice Ane Grgić Tomić donosi niz uzbudljivih senzacija.
Bogati doručak, sjajni kokteli i slasni večernji zalogaji čine ‘Kod Zajca’ jednim od trenutno najzanimljivijih odredišta u Rijeci.
Konoba Argola, u Splitu, obitelji Kaštelančić svojim gostima pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo, koje se pamti za čitav život!
Maštovito, zdravo, lagano i ljetno – dopustite da vas osvoji selekcija okusa s novog autorskog jelovnika poznate chefice Ane Grgić Tomić.
Popularno zagrebačko gastro odredište otvorilo je svoju virtualnu kuhinju u dioklecianovom gradu pod Marjanom, predivnom Splitu.
Ljeto je proteklog tjedna službeno započelo te sa sobom donijelo pravu vrućinu gradskog asfalta. A najbolji recept za osvježenje donosi Jellyfish in Space, ultimativno kvartovsko mjesto poznato po odličnoj hrani, sjajnim koktelima i vrhunskoj zabavi.
Postoje ona mjesta koja su toliko kultna, da su postala svojevrstan sinonim za određenu destinaciju u kojoj se nalaze. Za Crikvenicu, nezaobilazno vikend i ljetno odredište brojnih Zagrepčana, to je Restaurant & lounge bar Sabbia.
File lososa u lisnatom tijestu, pečeni krakovi hobotnice, domaća srnetina, file orade s kremastim batatom, teleći medaljoni, dimljena pačja prsa s Ceasar umakom od lješnjaka
Ekskluzivnom večerom u režiji Davida Skoke i Janeza Bratovža počinje četvrta sezona Aminess Wine & Gourmet Nights.