Vinska dogadanja

Prvo mlado vino na tržištu

Stigao je Portugizac Selection – prvo mlado vino na tržištu!

Film u vinogradu pod zvijezdama

Bajkoviti plešivički krajolici bili su idealna kulisa za uživanju u filmu uz čašu vina. U vinogradu Vinogradarske kuće Braje gledao se novi nastavak Jamesa Bonda

Promocija vina Hvara u Nizozemskoj

Nizozemska tvrtka „Croatiangrapes.com“ predstavila je novi koncept uparivanja svjetskih sireva i hvarskih vina.

Portugizac Plešivica: prvo mlado vino koje obilježava jesen!

Stiže nam prvo mlado vino ovogodišnje berbe – Portugizac Plešivica!
Udruga Portugizac Plešivica i ove će godine, uz nadolazeće poznate manifestacije, predstaviti prepoznatljiv vinski brend u duhu zagrebačke tradicije.

Frankovka, vinska sorta s potencijalom!

Znate li da je frankovka sorta s više od 120 sinonima, od kojih su poznatiji: Blaufränkisch, (Blauer) Lemberger, Franconien bleu, Franconia (nera); modra frankinja, kékfrankos, moravka modrá (Češka, Slovačka).

Vinarije Degrassi i Petrač imaju zlatna crvena vina

Red Blend, prvo ocjenjivanje hrvatskih mješavina crvenih sorata, organizirali su u Esplanade Zagreb Hotelu Ana Rogač i Ivo Kozarčanin, osnivači projekta iVino.

Festival vina CrekVina Kastav u sklopu Bele nedeje 2021.

Vikend postaje čarobni ambijent novouređenog Trga Crekvina koji je sjedište jedinstvenog festivala Vina Kvarnera na kojem će se predstaviti svi vinari vinske regije Kvarner, a posjetitelji će moći kušati više od 50 različitih etiketa vina.

Dani vina u Jasterbarskom

Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom tradicionalno posvećen vinu i prezentaciji svega onog što vinari i njihove obitelji vrijedno pripremaju kroz cijelu godinu.

Svi u vinograd!

U vinogradu Josipa Braje na početku berbe u plešivičkom i jaskanskom kraju lijepe djevojke, čuvarice tradicije u narodnim nošnjama

Wiking – nova vrsta pješačenja uz vino

Propješačite ovih pet vinskih regija uz degustaciju vina.