Vinska dogadanja

Bùkē kuhanog vina Medak & Špiranec

U četvrtak, 21.11. u 17:00 sati u bistrou Rougemarin predstavljen je brend Bùkē kuhano vino Medak & Špiranec, sa sloganom “Kuhana vina s dva potpisa”.

G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2019

U Esplanade Zagreb Hotelu održana je 8. po redu svečana dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam

Premijerno kušanje Graševine

Premijerno kušanje Graševine Velika berba 2011 s dodirom Jadrana.

Međunarodna konferencija o vinskom turizmu

Tek što je postala članica europske kulturne rute Iter Vitis, Hrvatska je od četvrtka do subote bila domaćin Generalne skupštine u sklopu koje se održala i zanimljiva međunarodna konferencija o vinskom turizmu.

Prva konferencija crnog pinota u regiji Modri Les Noirs

U organizaciji TILIA Estate – Kuća pinota, u znamenitostima bogatom slovenskom gradiću Idriji, koja se nalazi u zapadnom dijelu Slovenije, održan je prvi festival ove vrste u regiji Modri Les Noirs, a kušao se crni pinot ponajboljih vinskih kuća iz Slovenije, Hrvatske, Poljske, Mađarske i Italije.

Vinoretum: Prva boutique vinoteka posebnih serija vina

Davor Zdjelarević predstavio je svoju vinsku priču otvaranjem prve boutique vinoteke u Zagrebu, u hotelu International, koja je ujedno i prvi dio njegovog novog projekta VINORETUM

Mlado Međimurje po drugi put oduševilo mladim vinima

U prekrasnom ambijentu hotela Canopy by Hilton u Zagrebu, održano je drugo izdanje Mladog Međimurja – uspješnog projekta grupe međimurskih vinara koji su na tržište odlučili plasirati svoja mlada vina.

Mlado vino portugizac ili portugizec i sve što trebate znati o njemu

Svi ljubitelji finog mladog vina portugisca i domaće tradicionalne hrane svake godine od listopada do studenog mogu uživati u prvom vinu iz berbe koje nam dolazi na tržište.

Bliži se vrijeme blagdana i božićnog darivanja!

MIVA galerija vina na adresi Ulica grada Vukovara 56a, postoji već dugi niz godina.

Vino uz žlicu: Variva s Dolca u Hiltonovu restoranu ReUnion

U eklektično uređenom restoranu ReUnion, koji se nalazi u sklopu zagrebačkog hotela Canopy by Hilton, održano je peto izdanje eno-gastro projekta ‘Vino uz žlicu’.