Pošip je autohtona sorta otoka Korčule, uzgaja se u središnjem dijelu otoka oko mjesta Smokvica i Čara.
Što piti ljeti? Dobro rashlađen pjenušac? Koktele? Vino? Kada piti pjenušac? Kada vino? Uz što ih sljubiti?
Ultimativni trend i dalje su ružičasta vina i pjenušci
Plutajući bar i flyboard guy odvažnom dostavom šampanjca obilježili hvarsku sezonu.
Cijeli otok Korčula, a posebno Smokvica i Čara, može se pohvaliti tradicijom vinogradarstva i vinarstva još od vremena starih Grka.
U ludbreškoj vinariji Stručić degoržiran je prvi pjenušac ove vinarije i prvi pjenušac ludbreškog vinogorja.
Svojim jedinstvenim potpisom i načinom promišljanja o vinima, legendarni hrvatski vinar Andro Tomić, s posebnom pažnjom njeguje dalmatinske autohtone sorte
U Feričance je iz dalekog Meksika stiglo još jedno priznanje! Feravino osvojilo je duplo zlato za sortu koja u njegovim podrumima daje najbolje rezultate.
Vrhunska vina, izvrsna hrana, prekrasna priroda, dobra zabava i druženje razlog su zbog kojeg ovoga rujna s društvom trebate posjetiti Feričance.
Zagreb ponovo dobiva ulicu za vinoljupce!
Ovogodišnji Festival graševine u Kutjevu završen je dodjelom šampionskih titula i zlatnih medalja za mladu graševinu i graševine starijih godišta.