Wish&Wine

Najbolji vinski podrumi Istre

Zbog vrhunskih vina, odlične hrane i bogate kulturne baštine Istru često nazivaju i hrvatskom Toskanom.

Na otoku Korčuli održani 7. Dani Pošipa

Pošip je autohtona sorta otoka Korčule, uzgaja se u središnjem dijelu otoka oko mjesta Smokvica i Čara.

Hit-boja ljeta! Ružičasta kao Kabola Rosa 2016!

Što piti ljeti? Dobro rashlađen pjenušac? Koktele? Vino? Kada piti pjenušac? Kada vino? Uz što ih sljubiti?
Ultimativni trend i dalje su ružičasta vina i pjenušci

Eksluzivno predstavljen novi Mumm Grand Cordon Rosé šampanjac

Plutajući bar i flyboard guy odvažnom dostavom šampanjca obilježili hvarsku sezonu.

Konceptualni boutique vinske kulture – Pupitres bar

Nakon vrlo zapažene crowdfunding kampanje prošlog ljeta, istaknuta sommelierka Jelena Šimić Valentić ostvaruje svoj poduzetnički san

Dani Pošipa 2017

Cijeli otok Korčula, a posebno Smokvica i Čara, može se pohvaliti tradicijom vinogradarstva i vinarstva još od vremena starih Grka.

Upoznajte vinske ceste Slavonije

Zašto ovog ljeta ne biste upoznali tri vinske ceste Požeško-slavonske županije?

Pjenušac Stručić prvi pjenušac u Ludbregu

U ludbreškoj vinariji Stručić degoržiran je prvi pjenušac ove vinarije i prvi pjenušac ludbreškog vinogorja.

Vinarija Tomić predstavlja svoj Pošip 2016

Svojim jedinstvenim potpisom i načinom promišljanja o vinima, legendarni hrvatski vinar Andro Tomić, s posebnom pažnjom njeguje dalmatinske autohtone sorte

Francuska Provansa povijesno specijalizirana za rose vina

Provansa ima tisućljetnu povijest vinogradarstva a ova mediteranska regija prepuna je mnogobrojnim kontrastima