Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, odaje nam neodoljivi tajni recept od kestena.
Šefice kuhinje Esplanade Ane Grgić, za Veliki petak uoči Uskrsa, donosi nam recept
Delicija kojim se najviše u međunarodnom kontekstu ponosi Francuska svakako su specijaliteti od žabljih krakova.
Rižoto s bijelim tartufom najpoznatije je obilježje Istre, a ovaj jednostavan, ali bombastičan recept, donosi nam svjetski kuhar, Giuseppe Daddio.
Da li znate da kuhana piletina sadrži više Q10 nego pečena? Ovu malu, a zapravo veliku tajnu, otkrila nam je Ana Grgić – chef hotela Esplanade u Zagrebu koja priprema hranu dostojnu kraljeva u restoranima Zinfandel’s i Le Bistro.
Okus sladoleda na vašem nepcu zasigurno izaziva osjećaj slasne ugode, a uz ovaj sjajan recept za potpuno domaći sladoled od sočnih smokava donosi nam čitateljica Višnja.
Kako napraviti svjetsku poznatu pizzu na tankom tijestu iz 00, ili zero zero kako ga zovu Talijani, tipa brašna u svom domu? Samo sljedite recept za napuljsku laganu pizzu svjetski pozbatog talijanskog kuhara Giuseppe Daddioa.
Recept svjetske klase od prestižnog kuhara Giuseppe Daddio.
Prestižni kuhar svjetske slave, s Vama dijeli najbolje recepte.
Svjetski kuhar koji je kuhao za Woody Allena kuha i za vas.
Giuseppe Daddio, poznati kuhar svjetske klase, ujedno i zaštitno lice trgovačkog centra, danas nam odaje jedan savršen recept.
Ovaj recept za gužvaru, ili gibanicu kako je neki zovu, toliko je jednostavan da će vas sigurno osvojiti, a sir i špinat u kombinaciji daju poseban okus ovom domaćem jelu.