Chef de cuisine

Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.

Ana Grgić obožava raviole s jadranskim račićima i sušenom rajčicom te kremom od tikvica.

Zoran nas je ovaj tjedan iznenadio sa odličnim i brzim predjelom.

Zamislite samo kremozne okuse na nepcu kada kušate krem juhu od bundeve s kozicama.

Topla torta od sira Zorana Ožegovića učiniti će vašu kuhinju bogatijom, a goste otaviti oduševljenima.

Recept za ukusni ragu od hobotnice sa slanutkom odlično je blagdansko jelo ili tjedna delicija za večeru ili ručak, a ukusne namirnice, koje se savršeno sljubljuju, čine ovo jelo jednostavno neodoljivim. 

Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića