Gastro & Wine

Višnja Vam danas odaje odličan recept – rižoto od sipe.

Oplemenite omiljeno varivo od graha zdravim gljivama koje jačaju imunološki sustav.

Pomislite li na jesen, jedna od poslastica koja vam prva pada na pamet su zasigurno kesteni i gljive!

Nezaboravno putovanje somelijerke  – Barcelona i Freixenet vinarija.

Zoran Ožegović u kuhinji priprema odličan čokoladni Lava cake.

Belgijska kuhinja smatra se jednom od najboljih u svijetu, a belgijska torta jednom od nafinijima među najizbirljivijim sladokuscima.

Kuhinja cijele Južne Amerike je pod utjecajem američkih domorodaca, ali i afričkim, europskim i azijskim utjecajem.

Osvježavajući recept za bostonsku salatu, izvrstan prilog uz svaki roštilj.

Naučiti ćemo, korak po korak, kako otvoriti bocu vina kao pravi sommelijer.

Šokica – Božićni kolač koji uveseljava sve ljude dobrog ukusa.

Muffini u kojem će uživati i djeca i odrasli.

Jako jednostavan i fin – i odlično se slaže sa svim što imate pri ruci od voća, suhog voća, odmrznutog ili čak i kandiranog.