Gastro & Wine

Iako je posljednji korak u pripremi koktela, dekoracija je jednako važna kao i izbor sastojaka. Pripremili smo vam zanimljive ideje kako da ukrasite vaše koktele…

Oh, kako volim kada vino to radi – tako lako zanese i zaludi svojim okusima i mirisima i odvede me do svoje čarobne dubine… što li to skriva u sebi… ?

Zoran nas je ovaj tjedan iznenadio sa odličnim i brzim predjelom.

Zdrava prehrana s nutricionistom Vanjom Grgecom iz Zagreba.

Zamislite samo kremozne okuse na nepcu kada kušate krem juhu od bundeve s kozicama.

Hladniji dani pozivaju nas da se opustimo uz fini koktel koji će nas opustiti…

Topla torta od sira Zorana Ožegovića učiniti će vašu kuhinju bogatijom, a goste otaviti oduševljenima.

Recept za ukusni ragu od hobotnice sa slanutkom odlično je blagdansko jelo ili tjedna delicija za večeru ili ručak, a ukusne namirnice, koje se savršeno sljubljuju, čine ovo jelo jednostavno neodoljivim. 

Svakoj osobi u New Yorku, ili kako je zovu Velikoj jabuci, trebalo bi oko 46 godina, ako ne i više, da isproba i posjeti sve restorane koje nudi ovaj inspirativan grad Amerike.

Pripremite osvježavajuće koktele za opušteno druženje i opuštanje u toplim ljetnim danima.

Desert? Tko ga danas još ne priželjkuje nakon dobrog ručka ili večere.

Ukusna francuska juha od ribe i morskih plodova koja jamči vrhunski gurmanski užitak.