Iako je posljednji korak u pripremi koktela, dekoracija je jednako važna kao i izbor sastojaka. Pripremili smo vam zanimljive ideje kako da ukrasite vaše koktele…
Oh, kako volim kada vino to radi – tako lako zanese i zaludi svojim okusima i mirisima i odvede me do svoje čarobne dubine… što li to skriva u sebi… ?
Zoran nas je ovaj tjedan iznenadio sa odličnim i brzim predjelom.
Zdrava prehrana s nutricionistom Vanjom Grgecom iz Zagreba.
Zamislite samo kremozne okuse na nepcu kada kušate krem juhu od bundeve s kozicama.
Hladniji dani pozivaju nas da se opustimo uz fini koktel koji će nas opustiti…
Topla torta od sira Zorana Ožegovića učiniti će vašu kuhinju bogatijom, a goste otaviti oduševljenima.
Recept za ukusni ragu od hobotnice sa slanutkom odlično je blagdansko jelo ili tjedna delicija za večeru ili ručak, a ukusne namirnice, koje se savršeno sljubljuju, čine ovo jelo jednostavno neodoljivim.
Svakoj osobi u New Yorku, ili kako je zovu Velikoj jabuci, trebalo bi oko 46 godina, ako ne i više, da isproba i posjeti sve restorane koje nudi ovaj inspirativan grad Amerike.
Pripremite osvježavajuće koktele za opušteno druženje i opuštanje u toplim ljetnim danima.
Desert? Tko ga danas još ne priželjkuje nakon dobrog ručka ili večere.
Ukusna francuska juha od ribe i morskih plodova koja jamči vrhunski gurmanski užitak.