Gastro & Wine

Vinova loza uzgajala se na ovom području još u vrijeme starih Rimljana.

Toliko je nebrojeno neodoljivih recepata za pastu i za domaće umake, ali najbolji je uvijek onaj tradicionalni i originalani, stoga će vam se zasigurno sviđati recept chefa Zorana Ožegovića

Na silvestrovskoj večeri poslužite kreativna jela koja će potaknuti maštu i razgovor među prijateljima…

Što se događa kad se spoje moćne žene i najbolja hrvatska vina?

Delikatesni bistro s mnoštvom uzbudljivih gastronomskih iznenađenja u centru Zagreba.

Jednostavan kolač od jagoda smišljen u čast ruske plesačice u prvoj polovici prošloga stoljeća u Australiji.

Ukusni zalogajčići iz zemlje izlazećeg sunca, koje uz malo truda i pažnje možete pripraviti i u vlastitom domu.

Koshari je nacionalno jelo Egipta, a ujedno zdrav i ukusan vegetarijanski obrok za svaku priliku.
Ovaj složenac iz tave brzo se i jednostavno priprema, a ako su vam dosadila uobičajena jela u vašoj kuhinji ovaj će recept biti pravo osvježenje.

Afganistanska hrana nije jaka ili ljuta, ali se začini ipak obilno koriste