Gastro & Wine

Arancini su izvrstan talijanski specijalitet koji možete napraviti dosta brzo i servirati uz neku osvježavajuću salatu, a ovaj recept zaista je jednostavan i odmah ćete ga zavoljeti.

U četvrtak, 14.prosinca, udruga WOW je svečano proslavila svoj 12. Rođendan i dodijelila svoje godišnje nagrade za vino godine.

Gastro blogerica Bruna Vučak otkriva kako iskoristiti višak bjelanjaka tijekom pripreme blagdanskih slastica i napraviti kuglof, desert koji je neizostavan kolač na blagdanskoj trpezi..

Ovaj recept za balotice od dimljene ribe izuzeto je jednostavan za napraviti, a prepun je savršenih okusa i mirisa koji će vašu trpezu učiniti puno bogatijom.

Orzo od liganja sočan je recept koji nam dolazi iz kuhinje restorana Bota Šare, a svi znamo da je ječam itekako hranjiva namirnica koja u spoju s lignjama i mirisnim bijelim vinom daje sjajne okuse na vašem tanjuru.

Kolač od rogača bit će pravi slatki specijalitet zimskih okusa na vašoj blagdanskoj trpezi, a miris domaćeg kolača uvijek je doprinosi domaćoj i toploj atmosferi u našem domu.

Najljepše je razdoblje u godini. Vrijeme kad najviše vremena provodimo u krugu obitelji i dragih nam ljudi.

Odlični prhki keksi spravljeni s marmeladom koja im daje lakoću i punoću okusa. Ovi suhi kolačići izdržljivi su desert koji može stajati i nekoliko dana pa su stoga pogodni za blagdansku trpezu kada uvijek možete posegnuti za ovim slatkim zalogajem

U zagrebačkom restoranu „Frida“ viška vinarija Senjanović predstavila je jučer, 13.12. u Vinskoj srijedi Marije Vukelić redizajnirane etikete, vina aktualnih berbi ali i nekih novih berbi

Vrhunski slastičar Robert Hromalić osmislio je nove božićne kolače i napitke i blagdanske slastice koje ćete voljeti, a mi vam donosimo njegov mirisni recept za kolač od limuna!

Ovih blagdana, uživajte u svakom trenutku uz ekskluzivna božićna pakiranja Moët & Chandon šampanjaca.

Upoznajte tri vinske ceste Požeško-slavonske županije! Posjetite plodnu Slavoniju, uživajte u vrhunskim vinima, najukusnijim jelima i nadaleko poznatoj slavonskoj gostoljubivosti.