WOW

S obzirom da je zemlja – partner proteklog Pink Day Zagreb Festivala bila Mađarska, u srijedu 29. svibnja s veseljem smo održali zanimljivo predstavljanje mađarske regije Veszprém – Balaton

Jedini hrvatski festival ružičastih vina PINK DAY Zagreb pripremio je i ovoga puta bogat i raznolik program s čak osam radionica i Masterclasseva, a ovogodišnja zemlja partner festivala je Mađarska.

Međunarodni eno – gastro festival WineRi najveće je eno – gastronomsko događanje u Rijeci i na Kvarneru, ali i jedan od najvećih i najznačajnijih festivala u Hrvatskoj.

Vikend 8. i 9. ožujak u Rijeci bit će u znaku vina. U Exportdrvo stiže eno gastro festival WineRi, sedmi po redu, a okupit će više od 100 izlagača s preko 500 vinskih etiketaiz Hrvatske i Europe.

U četvrtak, 14.prosinca, udruga WOW je svečano proslavila svoj 12. Rođendan i dodijelila svoje godišnje nagrade za vino godine.

Svake godine, vinari željno očekuju finale akcije „Što žene žele“ koja traje od svibnja do listopada, a anketom ju provode popularno zvane WOW-ice i njihove simpatizerke.

Vikend za uživanje! Tako bi se mogao opisati vinski Festival koji će 9. i 10.lipnja na zlatnom otoku doživjeti svoje drugo izdanje

Da udruga Žene i vino (WOW) nije grupa žena zainteresiranih samo i isključivo za vino, dokazale su već više puta svojim humanitarnim akcijama.

Teško da u Zagrebu, uz, srećom, sve jaču konkurenciju, još uvijek postoji bolje, ljepše i primjerenije mjesto za ljubitelje vina od Bornstein vinoteke i wine bara na adresi Kaptol 19.

U Business Clubu 5, u zagrebačkom Sky Office-u, u subotu proslavljen 11. WOW rođendan udruge WOW i po deseti puta dodijeljene godišnje WOW vinske nagrade i WOW Grand Prix.

Udruga WOW/Žene i vino, popularne WOW-ice, aktivna je na području kulture stola a članice intenzivno promoviraju vina

Od 15. – 18. studenog u Milanu je, u organizaciji Donne del vino Italia, održan drugi po redu svjetski Forum žena i vina pod naslovom „Žene, vino, budućnost“.