Hilton Luxor Resort & Spa

Smješten na vrhunskoj lokaciji, Hilton Luxor Resort & Spa nalazi se na samoj istočnoj obali rijeke Nil u Karnaku.

Hilton Luxor Resort & Spa

Želite li posjetiti Luxor i istražiti povijesne znamenitosti u njemu, raskošni Hilton Luxor Resort & Spa predstavlja idealno mjesto iz kojega možete krenuti otkrivati drevnu i bogatu kulturu doline Nila. Hilton Luxor se nalazi udaljen samo par minuta od glavnog hrama Karnaka, desetak minuta od centra Luxora a dvadeset minuta od međunarodne zračne luke.

Hilton Luxor Resort & Spa

Čarobna Dolina kraljeva nalazi se na samom pragu ovog resorta i spremna je pružiti uvid u svoje čari i bogatu povijest. Već sama lokacija resorta, koji je smješten na istočnoj obali rijeke Nil s jedinstven položajem skoro uz samu rijeku, pruža nezaboravan užitak u veličanstvenom i neometanom pogledu na jednu od najvećih svjetskih rijeka.

Hilton Luxor Resort & Spa

Hiltonov novouređeni resort & spa nudi vrhunski luksuz, bez premca u cijelom Luxoru. Provedite svoj odmor i zabavite se u jednom od pet stilski uređenih barova, pušeći Shisha lulu dok promatrate rijeku Nil. U jednom od tri raskošna restorana Rosetta, Olives ili Silk Roadu možete uživati u specijalitetima i najboljoj ponudi iz egipatske, istočnjačke i internacionalne kuhinje. Hilton Luxor se može pohvaliti s iznimno velikim i bogato opremljenim wellnessom, sveukupne površine od 1150 m², uključujući i prekrasan vrt površine 160 m² te velikom bazenom. Ovaj centar odmora i užitaka posjeduje čak 12 soba za različite tretmane tijela i relaksacije.

Hilton Luxor Resort & Spa

Luxor resort nudi razne aktivnosti i sadržaje kao što su bogato opremljena knjižnica, a za one aktivnije odlična teretana. U vanjskom dijelu svakako je zanimljivo jedrenje u čamcima te egzotično jahanje na devama ili konjima po desnoj obali rijeke Nil.

Dvorana Karnak, dostojna svakog dvorca, predstavlja najsuvremeniju i vrhunski tehnološku opremljenu prostoriju za korporativne događaje i proslave. Hotelski suvremeni arapski dizajn kao i sama posvećenost i pozornost prema uslugama su besprijekorni. U Hilton Luxoru visoko obučeno i predano osoblje pružit će vam faraonski osjećaj tijekom odmora u Egiptu.

Hilton Luxor Resort & Spa

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially