Jadrankina otopina – Zdravlje iz joda

Tvrtka JadroMel iz Križevaca proizvodi vrhunske dodatke prehrani iz linije proizvoda Jadrankina otopina i Jadrankina formula.

O nama

Tvrtka JadroMel jamči kvalitetu i sigurnost svojih proizvoda, a dokaz tome je i činjenica da smo nositelji HACCP certifikata u proizvodnji dodataka prehrani.

Naš top proizvod kojeg je prepoznala cijela regija ali i Europa je Biljni koncentrat bogat jodom, kojeg je osmislila Jadranka Vrhovec. Radi se o proizvodu koji je jedinstven na hrvatskom i Europskom tržištu, na bazi joda i kalijevog jodida, kojeg je Jadranka razvila i testirala na sebi, nakon problema sa štitnjačom.

JADRANKINA OTOPINA, biljni koncentrat bogat jodom JADROMEL

Biljni koncentrat bogat jodom sadrži kombinaciju nekoliko vrsta smeđih i crvenih algi koje su najbogatije jodom, te su prirodnim procesom pretvorene u nano čestice, pri čemu je izvučen sav sadržaj kako bi otopina bila učinkovita i djelotvorna a naravno i iskoristiva, jer u takvom obliku odmah ulazi u stanicu.

Ljekovito djelovanje joda poznato je još od davnina!

Biljni koncentrat bogat jodom – Jadrankina otopina prirodni je nadomjestak joda u organizmu i djelotvorno djeluje na više načina.

Jod je esencijalni i ljekoviti mineral koji je ključan za mnoge životne funkcije zato što sudjeluje u proizvodnji hormona štitnjače – glavne energetske žlijezde koja regulira rad svih tjelesnih stanica. Jod je izuzetno značajan mineral za zdravlje štitnjače, jajnika, dojki, ali i prostate.

Nedostatak joda s vremenom može dovesti do hipotireoze (smanjenog lučenja hormona štitnjače), ali i hipertireoze (pretjerane aktivnosti štitne žlijezde).

Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje, te je on u brojnim znanstvenim istraživanjima potvrđen kao univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji, ali i kao podrška u oporavku od brojnih zdravstvenih teškoća poput bolesti štitnjače, policističnih jajnika, karcinoma dojke, karcinoma grlića maternice, HPV virusa i drugih srodnih bolesti.

Svaka kućna ljekarna treba Jadrankinu otopinu!

Također, uz redoviti unos joda, žene često mogu riješiti probleme s izostancima ovulacije, ali i neplodnost. Nedostatak joda usko je povezan i s mentalnom retardacijom djece.Ljekovito djelovanje joda poznato je još od davnina!

Biljni koncentrat bogat jodom – Jadrankina otopina prirodni je nadomjestak joda u organizmu i djelotvorno djeluje na više načina:pridonosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače;pomaže u prevenciji karcinoma štitnjače i dojki; jača imunološki sustav; univerzalni antioksidans za organizam;prirodni antibiotik za raznovrsne upale;efikasno antivirusno i antiseptičko sredstvo;pridonosi funkcioniranju živčanog sustava;antistresor – podiže energiju i potpomaže kod stanja iscrpljenosti i premora kod teških poslovnih i fizičkih napora i stanja stresa;potpomaže bolju funkciju mozga;štiti od srčanog i moždanog udara;idealan za cijelu obitelj!

Jadranka Vrhovec proglašena Naj poduzetnicom u 2021 godini!

Drugu godinu za redom Centar poduzetnica iz Zagreba uručio je godišnje će nagrade za predan rad, inovativni tržišni angažman Naj poduzetnici i Naj poduzetniku Hrvatske 2021.

“Opće stanje našeg organizma i naš imunološki sustav u mnogočemu ovisi o unosu esencijalnih elemenata i minerala u naš organizam, kao i o njihovoj iskoristivosti, pri čemu ključnu ulogu ima upravo jod”,

Facebook Like Button