Detalji za dom s potpisom Jean Paul Gaultiera

Svi volimo odvojiti malo vremena pregledavajući na internetu različite fascinantne interijere, nevjerojatne stolice, stolove, lampe i ostale stvari za dekoraciju doma. Iako mnogi pri uređenju doma mogu angažirati dizajnera interijera isto tako i dalje žele sami odabrati većinu stvari koje im se sviđaju, no važno je držati se uputa dizajnera i naravno unutar zadanog budžeta.

Najčešće, kada uređujemo svoj dom, uživamo u odabiru “sitnica” koje život znače:), a to su stvari koje oplemenjuju naš namještaj i daju udobnost i toplinu prostoru u kojem boravimo, radimo ili odmaramo.

Kolekcija jastučića, tepiha zavjesa koje osvajaju

Bili samo uzbuđeni vidjevši Jean Paul Gaultier predivne tkanine i općenito kućnu kolekciju par Lelièvre Jean Paul Gaultier koja bi mogla biti izvor i vaše inspiracije u odabiru.

Predmeti za opremu interijera dolaze u mekanim, svijetlim ili tonik tonovima u skladu s godišnjim dobima.
U veličanstvenom tumačenju Jean Paul Gaultiera ističu se motivi Zmaja, klasični Tartan se igra sa smjelim bojama na baršunu. Ova kolekcija za oplemenjivanje doma sadrži jastuke, zavjese i tepihe koje povezuju klasicizam i ekscentričnost s elegantnom dinamikom.

Kroz cijeli kućni asesoar provlače se prepoznatljive plave i bijele pruge koje daju svježinu predmetima.

jean-paul-gaultier-home-cushions

jean-paul-gaultier-home-cushions-2

jean-paul-gaultier-home-cushions-1

jean-paul-gaultier-home-hiver

jean-paul-gaultier-home-prints

jean-paul-gaultier-home-autumn

Ja sam samo modni dizajner, moj zanat je moda ali sam usadio duh i motive iz mojih kolekcija u tkanine par Lelièvre kolekcije za predmete koje oplemenjuju dom ili radni prostor .
Jean Paul Gaultier

Jastuke sa slika možete nabaviti ovdje.

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button