Kako privući ljubav

Srodnu dušu nije lako naći, posebice ako ju već dulje vrijeme tražite i priželjkujete. Ako ste već isprobali sve načine i dalje se ništa nije promijenilo, vrijeme je da isprobate neke trikove Feng Shuia za koje se tvrdi da sigurno privlače ljubav.

Feng Shui nalaže da je za uspješno privlaćenje ljubavi vrlo važan raspored u domu. U nastavku vam donosimo nekoliko primjera kako privući ljubav, osvježiti strasti ili opstati u dugoj vezi.

Raspored sjedenja u vašem domu treba biti raspoređen tako da sve fotelje, stolce i garniture okrenete jedne prema drugima. Kada god ste sami doma izbjegavajte sjedenje u fotelji jer na taj način šaljete poruku da ste sami sebi dovoljni. Radije sjedite na dvosjed ili garnituru i zamislite da pored vas sjedi voljena osoba.
Sve što je djetinjasto ili ima takve uzorke uklonite iz spavaće sobe. Koristite satensku ili svilenu posteljinu kako bi privukli strast u vezi.

Bez obzira da li živite sa nekim, u svom ormaru ostavite prostora kako bi privukli društvo. Ponekad se u kriznim situacijama savjetuje da u čaši uvijek držite dvije četkice za zube i na držaču držite dva ručnika kako bi slali energiju kojom poručujete da ste spremni dijeliti intimne stvari.
Obratite pažnju na krevet u kojem spavate i nikako mu nemojte onemogućiti pristup s obje strane. Ukoliko vaš krevet ima pristup samo s jedne strane sprečavate ljubavi put.

Ako želite oživiti svoj ljubavni život zidove u spavaćoj sobi obojajte u toplu boju. Crvena i ružićasta će oživiti strasti, bordo i tamno crvena će privući strastvenu osobu, a nježne i pastelne boje će u vaš život privući nježnog partnera.

Televizor nikako ne smije biti u spavaćoj sobi, jer ubija romantiku. Ako već imate problema sa uspavljivanjem radije čitajte neki ljubavni roman prije spavanja.

U spavaćoj sobi nikako ne smijete imati sliku svojih roditelja, kao niti sliku svoje djece ili njihove igračke. Sve te vrijedne stvari držite u dnevnoj sobi, a spavaću sobu zadržite kao vašu privatnost i intiman život.

Facebook Like Button