Larie kolekcija kao stvorena za svjetske street style zvijezde

Dizajnerica i street style zvijezda Marina Larie Matić novom kolekcijom odaje počast svjetskim modnim metropolama.

Jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica, Marina Matić, svoja modna čuda stvara u srcu glavnog grada, no njezin talent i trud prepoznati su kako u zemlji u kojoj stvara tako i izvan njezinih granica.

larie-jesen-zima-2 larie-jesen-zima-1

Marina, široj publici poznatija kao Larie, iz godine u godinu oduševljava kreacijama koje stvara, ali i svakodnevno nosi, zbog čega je i sama postala street style zvijezda. Marina, u svaki komad sa svojim potpisom unosi dozu svoje zaigranosti i želje da svjetske modne metropole približi baš svakoj svojoj klijentici.

larie-jesen-zima-4 larie-jesen-zima-3

To se može zaključiti već i samog naziva njezine nove kolekcije za jesen/zimu 2018./2019.
“New York, Paris, Milan, London Fashion Week” koju nam je savršeno predočila talentirana fotografkinja Karmen Poznić.

larie-jesen-zima-6 larie-jesen-zima-5

Pred njezin objektiv stale su manekenka Dora Sabljić, ali i sama Marina, koje je šminkom dodatno uljepšala vizažistica Dijana Sajko i zbog kojih će light pink, nude lila te neizostavna crna boja, koje prevladavaju kolekcijom, nadolazeće sezone biti poželjnije nego ikad.

larie-jesen-zima-8 larie-jesen-zima-9

Kao što smo to već navikli vidjeti od dizajnerice koja je u vrlo kratkom roku osvojila srca publike, u kolekciji ćete tako pronaći odijela koja odišu pariškim chicom, ali i ona šljokičasta u kojima će svaka žena vrlo lako naglasiti svoj seksepil.

Kaputi i jakne u jedinstvenoj Marininoj verziji, kao i neizostavne haljine, ukrašeni su metrima traka, resica, perli i šljokica.
Tu su i lepršave haljinice s ručno izvezenim ukrasima koje dizajnerica kombinira s čvršćim materijalom te spaja nekoliko boja u jednom modelu.

larie-jesen-zima-10 larie-jesen-zima-7

Kolekcijom prevladavaju “kraljevski” materijali kao što su pamuk, vuna, kašmir i muslin svila.

Svaka od spomenutih modnih metropola piše svoje street style priče kojima vladaju različiti modni zakoni.
No svjetska putnica Larie pronašla je način kako ih sve spojiti u jedan jedini zakon ove jesensko-zimske sezone: budite jedinstvene, chic i seksi u kreacijama čiju su posebnost dočarale zagrebačke ulice koje su u trenu postale peta na popisu svjetskih modnih metropola.

larie-jesen-zima-12

larie-jesen-zima-0a larie-jesen-zima-11

larie-jesen-zima-14 larie-jesen-zima-13

larie-jesen-zima-16 larie-jesen-zima-15

Uz dopuštenje: S2 (sve fotografije)