London baby!

Poznata modna blogerica Katarina Štimac donosi nam zanimljive novosti sa svog bloga LaKatwalk.

“I think London’s sexy because it’s so full of eccentrics.”
Rachel Weisz

london-008
london-009
london-006
Iako sam u Londonu bila puno puta, te posjetila većinu značajnih turističkih mjesta, uvijek me iznenadi hladno londonsko vrijeme. Ni ovaj vikend nije bio iznimka. Povrh svega, Katarinin kovčeg nije doputovao sa njom iz Zagreba tako da smo prvo morali kupiti toplu odjeću.

london-002
london-012
london-011
lonond-013
Uglavnom je padala kiša pa smo prvih dan i pol proveli zagrijavajući se kavom iz Starbucksa, čajem i keksima. Uz pomoć velikog japanskog ručka te ukusnog smrznutog jogurta od kokosa i manga, u TopShopu u ulici Bond, smo oplakivale gubitak prve utakmice, momčadi mog dečka.

“One thing about London is that when you step out into the night, it swallows you.”
Sebastian Faulks, Engleby

london-005
london-003
london-004
Također samo posjetile apsolutno prekrasnu trgovinu Victoria’s Secret u kojoj sam se opskrbila sa kokosovim, vanilijinim i … možete zamisliti, mango losionima, maslacima za tijelo i sjajilom za tijelo za ljeto, kao i sa par komada bazične linije iz poznate Pink kolekcije. Moja cimerica Katarina, vjerovali ili ne, do sada nije uživala u čarima cupcake kolačića, pa ih je probala u pekarni “Lola’s”.

london-010
london-001
Iako momčad mog dečka, nije osvojila Euroligu, on je bio izabran u prvu momčad lige a isto tako je proglašen MVP igračem za veljaču. Ostaje nam nada da će uspjeti osvojiti španjolsko prvenstvo. Ja se nadam da će sljedeće godine uspjeti osvojiti Euroligu, koja će se također održati u Londonu.

“London is a roost for every bird.”
Benjamin Disraeli

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button