
Tražite savršen recept za lagani, a hranjivi obrok koji će oduševiti vaše nepce? Ovaj marinirani tempeh i seitan posluženi uz grill palentu i osvježavajuću salatu od rajčice i bosiljka prava su gozba za sva osjetila.
Bez obzira jeste li vegetarijanac, vegan ili samo želite isprobati nešto novo i ukusno, ovaj recept će vas sigurno impresionirati. Pripremite se za kulinarsku avanturu koja spaja bogate okuse i zdravlje na vašem tanjuru!
Sastojci za marinitani tempeh i marinirani seitan
Tempeh 1 komad
Tofu 1 komad
Soja umak
Ružmarin
Bosiljak
Rajčice 500 grama
Palenta
Sol
Papar
Maslinovo ulje
Priprema recepta
Tempeh i tofu marinirati u soja umaku s ružmarinom 24 sata. Skuhati palentu, rajčicu narezati na kocke i pomiješati s bosiljkom i maslinovim uljem.
Ohlađenu palentu narezati na odreske i prepeći na maslinovom ulju. Tempeh i tofu zapeći na tavi s ružmarinom i sve zajedno poslužiti na tanjuru.
Dobar tek!
Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)
