Modni izlazak u Bellavista del Jardin del Norte

Otišla sam u posjet jednom od najatraktivnijih mjesta u gradu Barceloni – Bellavista del Jardin del Norte. To je zapravo maleni grad ili kako u španjolskoj kažu El Pueblo, a unutar njega smješten je divan restorana savršen za večere za više ljudi ili obiteljska okupljanja. Ovo fenomenalno mjesto garantirano će ostaviti trajan dojam zbog dobro osmišljenih detalja, a čitavo mjesto izgleda kao da ste ušli u neku bajkovitu knjigu.

Bellavista del Jardin del Norte – Barcelona

U Barceloni postoji obilje prekrasnih restorana i kafića ali Bellavista del Jardin del Norte nudi jedinstven doživljaj s igraonicama, video igricama, brijačnicom, mjestom za kupnju i slanje razglednica, prelijepim zelenim vrtom u dvorištu i ne smijem niti spomenuti ukusnu crvenu baršun tortu:) koju možete kupiti kao ukusan desert.

denim-02

denim-03

denim-04

denim-05

Priča o traper jakni

Prije nekoliko godina dobila sam ljetnu traper jaknu iz Zare i nikad ju nisam nosila. Nakon što sam rodila Anabelu ukrasila sam njezine haljinice s izvezenim zakrpama s njezinim imenom i različitim slatkim uzorcima pa sam se odlučila i ovoj jakni podariti novi život.

denim-06

Prvo sam nabavila par zakrpa koje se nanose peglom, u raznim on-line dućanima. Zatim sam za leđa napravila LaKatWalk logo kojega sam isprintala na papiru dimenzije A4. Uz pomoć skalpela precizno sam ga izrezala te iscrtala na jaknu uz pomoć specijalne olovke koja se ispire u pranju.

denim-07

Zatim sam uzela zlatni konac, okrugli okvir za vez te počela iscrtavati slova s koncem, prvo okvir slova pa potom i unutrašnjost. Nekoliko dana kasnije imala sam “LaKatWalk” oznaku izvezenu na leđima jakne. Radila sam po pola sata, po noći kada je Anabela spavala ali ako možete odvojiti vremena sigurna sam kako se ovaj posao može završiti u jednom danu.

denim-08

Haljina preko hlača

Haljina preko hlača i nije nešto što inače nosim ali odlučila sam se za ovu kombinaciju jer živim u Barceloni koja u stvari i nema pravu zimu a moj ormar je uglavnom popunjen prijelaznom odjećom koja se može nositi u više sezona. Nisam ljubitelj nošenja teških zimskih kaputa ali volim slojevitu odjeću u zanimljivim kombinacijama. Za ovaj izlazak u grad odlučila sam istaknuti svoj kaput na kojem sam također sama radila :) dok sam ispod nosila cigaret hlače do gležnja i preko njih haljinu.

denim-09

denim-10

denim-11

Uz cijelu kombinaciju odabrala sam ružičastu torbicu iz & Other Stories i ružičaste posebne Startasice. Uz sve sam stavila i nosila Trendcy ear-cuff naušnice.

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk