Najava filma Šojka ru­galica 2

Bliži se datum kada će napeti nastavak blockbustera Igre gladi: Šojka ru­galica 2. dio stići u hrvatska kina. Nešto malo manje od četiri mjeseca os­talo je do kino-otvaranja spektakularne završnice franšize Igre gladi, koja nam na velika platna stiže 19. studenog. Otkako je oskarovka Jennifer Lawrence postala Šojka rugalica, fanovi nestrpljivo očekuju rasplet filmske ekranizacije popularnoga istoimenog romana Suzanne Collins.

Josh Hutcherson Jennifer Lawrence

U prvom dijelu velikog finala Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) pos­tala je vođa masovne pobune naroda te pokrenula revoluciju protiv autok­ratskog Kapitola, a sada možemo vidjeti kako će izgledati krvava borba iz­među Distrikta i Kapitola. Rat protiv predsjednika Snowa je započeo, a eki­pa Distrikta 13 sa Katniss na čelu poručuje kako je …

Pogledajte novu najavu filma IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. dio i saz­najte dio onoga što nas čeka u drugom dijelu! Donosimo i postere pobunjenih glavnih likova koji predstavljaju Lica revolucije i poru­čuju “REVOLUCIJA SE ODNOSI NA SVE NAS!”!

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)