Najbolje modne kombinacije za hladnije i promjenjive dane

Mnoge žene prestale su kupovati na sezonskim rasprodajama gledajući na svoju odjeću kao na toplu i zimsku. Više su zainteresirane za trans-sezonske stvari. Traže se kvalitetni, klasični komadi s modernim, urbanim štihom koji se uz pravilnu brigu mogu nositi kroz više sezona i po par godina ili više a u različitim prilikama, za posao ili neobvezne situacije.

KLASIČNE USKE SUKNJE
Najomiljeniji komadi postale su suknje u klasičnom dužem kroju koje se pametno mogu ukomponirati svake sezone.

Savršene su i maxi svilene dugačke obične haljine koje se mogu nositi i u hladnije i u toplije dane, uz sandale ali i zimi i u jesen s čizmama i kožnom jaknom. Uz njih pristaju pilotske jakne širokih ovratnika i naravno uvijek nosivi baloneri.

collection-2015-1

Duh ulice
Romantična i mekano rumeno ružičasta i crvena pernata haljina, preveliki kaputi i čipkaste haljine i suknje koje sadrže crne i bijele elemente, majice na kopčanje, suknje s naborima i labave hlače sve u tomboy kroju s dodatkom bejzbolske kape savršena je kombinacija i za dan i za večer.

collection-2015-2

collection-2015-3

ODJEĆA ZA POSAO I SLOBODNO VRIJEME
Seksi odjeća za posao i slobodno vrijeme uvijek je dobro došla. Paleta boja je svježa s bojama narančina sorbeta, metvice s dodirima plave, bijele. Kao i uvijek ovakve kombinacije daju savršeni izgled za poluformalno odijevanje.

collection-2015-4

MAXMARA – Street lux

Street lux uvijek definitivno podsjeća na lijepo ukomponiranu, skupu ali praktičnu i šik poslovnu odjeću urbane žene. U ove komade odjeće ubrajaju se hlače, kaput od kašmira s dva lica, krznene jakne, labave veste (sigurno trans-sezonski komad), prekrasne kožne i kašmirske suknje u uskom kroju sve dopunjeno s naglašenijimm nakitom, i popularne metalik tenisice za što udobniji radni dan.

collection-2015-5

Pravi komadi odjeće u ormaru sigurno će dobro poslužiti u mnogim predstojećim godinama!

Izvor fotografija: Vogue.com

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button