One & Only, Otok Hayman

Smješten na velikom koraljnom grebenu, Hayman resort je dugo vremena bio jedan od australskih najlegendarnijih luksuznih destinacija. Danas kada je pod upravom One&Only resorta ovaj privatni otok je još spektakularniji.

one-only-hayman-2

Cjelokupno zdanje pažljivo je i vrlo elegantno obnovljeno s posebnom pažnjom koja je naklonjena modernom putniku. prostor odiše jasnoćom i svježom paletom sofisticiranih boja koja je u savršenom kontrastu sa živim nijansama oceana. Gost može birati apartmane s pogledom na lagunu, plažu ili koraljno more. Bazen se nalazi tik ispred sobe u kojem je savršeno plivati zbog pogleda na savršenu okolinu. U Hayman resortu gost ima na izboru i prelijepe vile pored mora. Kruna ovog resorta je svakako penthouse kojeg je uredila Diana von Furstenberg, a iz kojeg se pruža nezaboravan pogled na panoramu otoka.

one-only-hayman-1

One&Only spa pruža uživanje u pomno izabranoj ponudi tretmana, koji uključuju i umirujuće masaže dok plutate u moru ili u okruženju kišne šume. U slučaju da želite poseban tretman za vaše noge prepustite se jedinstvenom užitku u jedinom australskom PEDI:MANI:CURE studiju Bastiena Gonzalesa.

one-only-hayman-4

Izuzetna hrana i vino dio su ponude ovog mjesta, uključujući australsku haute-cuisine Fire, sezonski orijentirane večere u Pacificu, obiteljskom talijanskom restaurantu Amici ili u pan-azijskiskom Bamboou. Oni koji vole kasniji noćni život uživati će u Bar Fifty ponudi sa specijalnim izborom rijetkih vrsta armagnaca i konjaka. Gosti također mogu uživati u obilascima jedinstvenih ambijenta, u privatnom gurmanskom pikniku ili gozbi na lokaciji koju sami odaberu.

one-only-hayman-3

Uz glamurozni smještaj i uzbudljive lokacije zvijezda One&Onlya je izvanredno čudo velikog koraljnog grebena. Istražite veličanstvenu prirodnu ovog otoka kroz ronjenje, ribolov ili izlete u hidroavionu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button