Orion festival tkanina Justicie Ruano

“Malo mjesto čija je svjetlost jedva svjetlija od tame svemira.” – Pierre Louis Maupertuis.

Justicia Ruano je svoj brand osnovala 2009. godine u Barceloni, nakon uspješne karijere u svijetu modnog dizajna, a poželjela je ponovno redefinirati svijet luksuznih odjevnih predmeta sa svojom jedinstvenom vizijom ženstvenosti.

Potpis Justicie Ruano

Kolekcije Justicie Ruano prepoznatljive su po pažljivo odabranom izboru tkanina, materijala i uzoraka kao i po pomno razrađenom procesu izrade svakog odjevnog predmeta. Ova cijenjena dizajnerica posebno je posvećenom izuzetno atraktivnim detaljima.

justicia-ruano-1

justicia-ruano-2

justicia-ruano-3

Njezina kozmopolitska odjeća pripremljena je za modernu ženu i prodaje se u velikim gradovima širom svijeta, od Amerike, Portugala, Francuske, Italije i Tajvana.

Festival tkanine Orion

Vinil s Chantilly čipkom, moher poprskan s lurexom, zlatom, srebrom i bronzom prošaran coupéom, pravo šarenilo tekstura je ono što se moglo vidjeti u Justiciinoj kolekciji jesen/zima 2016/17 pod nazivom Orion.

Komadi za večernje izlaske izrađeni su od svilenih tkanina i krepa, a protkani su dijamantima s mat ili sjajnim efektom. Orion je pravi festival tkanine s bezvremenskom veličinom koja slavi žensku figuru.

justicia-ruano-4

justicia-ruano-5

justicia-ruano-6

Osobno obožavam ženstveni dizajn visokokvalitetnih materijala koji nisu pretjerano sezonski u osobitom stilu tako da je Justicia Ruano pravi brand za mene. Njezina djela su detaljna ali i dalje nosiva čak i za poslovne večere jer su bez pretjeranog sjaja, a svaki je komad definitivno dostojan i crvenog tepiha.

Moji omiljeni komadi iz Orion kolekcije se zasigurno brončana smoking jakna-haljina i crna, na leđima otvoren, kombinezon s detaljima čipke.

justicia-ruano-7

justicia-ruano-8

justicia-ruano-9

Ako vam se sviđa rad Justicie Ruano njezine odjevne predmete možete pronaći u buticima diljem svijeta. U nastavku se nalazi cjeloviti popis.

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk