Osvježavajući ljetni cvjetići

Modna blogerica Katarina donosi nam cvjetno osvježenje, uzorak koji će ovo ljeto dominirati na haljina,a hlačama, jaknama, suknjicama.

Nabavila sam si prekrasnu haljinu s cvjetnim uzorkom hrvatske dizajnerske marke Elfs za krštenje moje kćeri Anabele prošlo ljeto. Ovakva haljina možda nije model koji biste nosili u dnevnim prilikama, jer je možda malo preraskošna i bogata sjajnim bojama, jako svečana, no izrađena je od visoko kvalitetnog materijala koji je ugodno nosiv. Obukla sam ju u nekoliko prigodnih događaja i uvijek je bila povod za ženski modni razgovor.

montjuic-1

Fotografije za ovaj članak snimila sam u prekrasnom restoranu Terazza Martinez, smještenom blizu parka Montjuic, visoko iznad Barcelone od kuda puca prekrasan panoramski pogled na cijeli grad. Svjetla crvena boja Aperol Spritza, pjenušavog i lagano zamućenog poslužio mi je kao idealna pozadina za isticanje šarene cvjetne Elfs haljine.

montjuic-2

montjuic-3

montjuic-4

Ljetna haljina, poput ove moje na fotografijama, bogata bojama i uzorcima ne treba mnoštvo dodanog nakita tako da ga ja u izbjegavam kada je obučem. Ovaj puta sam je kombinirala sa sandalama Gianluca Soldi i svakodnevnu torbu Zac Posen u kojoj nosim cijeli svoj život na dnevnoj osnovi, kao i većina žena. :)

montjuic-5

montjuic-6

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk