Pitajte Sandru – vidovnjakinja koja je mnogima promijenila život

Još kao mala Sandra je znala jako dobro prepoznati dobro i loše. Iako u početku nije znala o čemu se radi, njena baka je već tada u njoj prepoznala veliku intuiciju i prirodni dar. Kako je Sandra rasla i postajala zrelija tako je rasla i njena sposobnost i prirodni dar koji je na početku koristila kako bi pomogla svojoj obitelji i prijateljima, a zatim se potreba za pomaganjem ljudima proširila diljem svijeta.

Danas je Sandra poznata kao čuvar obitelji i prijatelj koji može popravi životnu situaciju onda kada je to ljudima najpotrebnije.
Zasigurno nije lako biti na usluzi 24 sata dnevno svakome kome zatreba pomoć u bilo koje vrijeme, no ova neumorna vidovnjakinja nastoji pomagati i raditi upravo tako!

Uz njezinu vidovitost i ponajprije pomoć mnogi su naučili kako doista živjeti!

U ovim izuzetno teškim i neizvjesnim vremenima pronaći snagu za bolje sutra postaje sve izazovnije. Ljubomora, zavist i nanošenje boli drugima sve su učestalije pojave.
Zato je u današnjim vremenima mnogima neophodan dobar tretman i način pomoći u takvim situacijama, i to način koji je svakome prilagođen, a ipak drugačiji i jedinstven, a koji osobe i njihove vaše obitelji štiti od možebitnih negativnih pa ponekad i zlih namjera!

Uvid u vašu budućnost pomoći će vam da pravim pristupom i načinom počnete rješavati probleme! Ljubav, sreća i zdravlje su neprocjenjivi i zato ih je potrebno zaštititi i ne dozvoliti nikome da nad nama ima negativan utjecaj!

vidovnjak vidovnjakinja sandra kontakt

DONOSIMO SVJEDOČENJA MNOGIH LJUDI KOJIMA JE VIDOVNJAKINJA SANDRA POMOGLA

Sandra mi je vratila supruga i sreću

- Suprug Mate, dva sina i ja oduvijek smo živjeli u slozi. Imali smo obiteljski posao, bavili se vinarstvom, uzgajali masline i druge vrtne kulture. Sve je bilo odlično dok i mlađi sin nije odselio iz kuće i krenuo, baš poput starijeg sina, samostalno dalje svojim životnim putem. Kada smo ostali samo Mate i ja, Mate je odjednom počeo biti agresivan prema meni – priča gđa Ljubica iz Zadra koja je uskoro primijetila da Mate ima problema s alkoholom.

- Bio je divna osoba i nije mi bilo jasno što se događa s njime. Stalno se derao i vikao i počeo je piti, a nikada ranije nije pio! Kad sam mu rekla da mora na liječenje, odbio je. Bilo mi je jako teško – prisjeća se Ljubica koja je i sinove uključila u cijelu situaciju, no njihovi napori nisu urodili plodom. Bojala se da bi Mate mogao sam sebe ozlijediti i nauditi si jer bio van sebe 24 sata dnevno.

- Uzela sam stvar u svoje ruke! Astral i 24 sata – Cafe 24 redovito čitam, pa sam se tako sjetila priča o gđi. Sandri koja je pomogla tolikim ljudima, ali i jednoj ženi kojoj se događalo nešto slično kao i meni.

Odlučila sam nazvati gđu Sandru – ističe Ljubica i dodaje – Već tijekom razgovora oduševila sam se Sandrom jer je bila vrlo uviđavna i puna razumijevanja. Njen topao glas smirio me i odmah utješio. No, što me najviše zapanjilo – Sandra je sve znala, ma kao da je živjela s nama u istoj kući tijekom te dvije grozne godine! Sve što je bilo, ona mi je ispričala! Rekla mi je sve do posljednjeg detalja! Sva sam se naježila!

Sandra je Ljubici dala i upute te savjetovala što da radi.
- Rezultat je bio taj da se moj suprug vratio u normalu 30 dana nakon mog razgovora sa Sandrom! Sandra ga je izliječila od alkohola i vratila nam život, obitelj i sreću, a pogotovo mom Mati, i zdravlje! Svim čitateljima koji imaju isti problem toplo preporučujem Sandru! Sandra, moja cijela obitelj zahvaljuje ti se od srca – poručuje Ljubica.

Mog Zorana otela bi crna magija da nije bilo Sandre
Gđa Katarina 15-ak je godina radila kao voditeljica u vlastitoj tvrtki. Živjela je sama jer bi svaka njena ljubavna veza završila prekidom.

- Pitala sam se je li problem u meni i u čemu je stvar. Jer, imala sam već 35 godina… vrijeme je prolazilo, a svaka bi se moja ljubav ispuhala u tili čas… Budući da nisam znala odgovora, posvetila sam se poslu i radila. Tješila sam sama sebe time da će jednog dana doći i moja sreća. I tako je to i bilo kad je u moju tvrtku prije pet godina došao raditi Zoran – govori Katarina kojoj je uskoro posao pao u drugi plan.

- Odmah smo zavoljeli jedno drugo i znala sam od samog početka da je on jedna divna, dobra i osjećajna osoba! Planirali smo vjenčanje i koliko bi djece mogli imati, što želimo zajedno stvarati i raditi… Sve je išlo po planu dok nije došlo vrijeme da se vjenčamo. Zapravo, počeo se ostvarivati naš san, stupili smo u brak i otišli na medeni mjesec na kojem nam je bilo divno! Nisam mogla ni sanjati da bi odmah nakon povratka u Hrvatsku nešto moglo krenuti po zlu – sjeća se Katarina, dok se sjeta iznenada pokazuje na njenom licu.

- Tijekom razdoblja od šest mjeseci Zoran se pomalo mijenjao i udaljavao, dolazio kasno s posla. Stalno je visio na telefonu, a ja sam mislila da vodi razgovore vezano za posao. Nisam mu nikada provjeravala mobitel i tako je vrijeme prolazilo. Kada sam mu rekla da sam trudna i on se veselio tome. Djelovao mi je vrlo iskreno – govori Katarina koja je devet mjeseci kasnije rodila sina Filipa. Jednoga jutra čula je cijeli Zoranov razgovor.

- Kad sam ga pitala s kim razgovara rekao mi je da sam krivo čula i da sam luda! U meni se probudio bijes! On je isto tako bijesan sjeo u auto i krenuo. Nije primijetio, ali pratila sam ga i vidjela da je došao kod moje kolegice s posla. S njom me varao – priznaje Katarina koju je Zoran dva dana kasnije ostavio samu s malim sinom, otišavši bez riječi.

- Svako toliko bih ga nazvala i pitala zašto me ostavio, a on se pravio da ne zna, iako je s mojom kolegicom bio u vezi već godinu dana. I nju sam zvala, ali ona je izbjegavala javljati se. A moj sin rastao je bez oca – priča Katarina koja je od majke dobila broj od gđe Sandre. Sandru je odmah nazvala te ju je pitala što se događa sa Zoranom.

- Sandra mi je objasnila da se Zoran ponaša čudno već duže vrijeme jer se žena s kojom je sada poslužila negativnim magijskim činima protiv njega. Molila sam Sandru da mi vrati Zorana jer nije u redu da on živi tako da s njime netko upravlja. I doista, Sandra je vratila mog Zorana!

Kad je stigao dugo smo razgovarali i pokazalo se da se Zoran zadnjih godinu dana jako slabo sjeća. On jednostavno nije znao što mu se događa jer je bio totalno opčaran magijom. Hvala ti Sandra što si vratila mog supruga, mom Filipu oca i ponovno donijela radost u naš dom – zahvaljuje Katarina.

VIDONJAKINJI SANDRI MOŽETE SE OBRATITI
SA FIKSNE LINIJE:060/485486 (0,31eur)
SA MOBILNE LINIJE:060/485486(0,48 eur)
SAVJETI/ PITANJA +385 95 861 47 39
RADNO VRIJEME: OD PONEDJELJKA DO PETKA 9-17 h
NI-VAR COMPANY d.o.o.

Facebook Like Button