Planule ulaznice za Best of Lajnap

Najpopularnija komičarska skupina, LAJNAP Comedy, nastupit će 13. rujna u rasprodanoj dvorani Lisinski s novim stand-up showom BEST OF LAJNAP 2019.

Ekipa koja je već nasmijala više od 35 000 ljudi diljem Hrvatske – Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec – upakirali su u 120 minuta najbolje fore iz one man showova kao i iz onih tematskih, hit showova “Samo crnjaci” i “Dejtnajt” koje su nasmijale više od 7800 gledatelja treće sezone nastupa u zagrebačkom SAX!u.

lajnap-lisinski-2

Za nastupe ovih komičara po cijeloj Hrvatskoj uvijek se traži mjesto više. Stoga nije iznenađenje da je i ovaj veliki LAJNAP nastup rasprodan. Sudeći prema ulaznicama koje su najvjerniji fanovi nabavili još u lipnju, rekli bi da je ovo nastup koji se s nestrpljenjem čeka.

lajnap-lisinski-1

Svojim uvijek svježim forma oni poručuju da su problemi, pitanja, odnosi i svakodnevica kao i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješne i zabavne – ako na njih tako pogledate, uveseljavajući tako večer, dan, tjedan brojnim posjetiteljima showova.

lajnap-lisinski

Sve one koji su na vrijeme osigurali svoja mjesta večer puna smijeha očekuje ih na rujanski petak trinaesti kada će se pod reflektorima pozornice u Lisinskom naći Vlatko, Aleks, Goc, Koza i Saša – komičar s diplomom arhitekta, majstor improvizacije, kvartovski intelektualac, najbrutalniji član ekipe i obiteljski čovjek. Za sve ostale sretna vijest – nova sezona LAJANP Comedy u Sax!u uskoro kreće kao i one man showovi i gostovanja u brojnim dvoranama u Hrvatskoj.

lajnap-komedija-1