Kome odlaze dvije ulaznice za raskošnu izložbu nakita

Izabrali smo sretnu dobitnicu za dvije ulaznice koja će uživati u čarima raskošnog nakita Diane Sokolić na predivnoj izložbi u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

Sretna dobitnica je:
Dijana Dimov
Sve čestitke!

Izložba nakita refleksije Diane Sokolić traje do 4.11.2018.u Muzeja za umjetnost i obrt.

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

Diana Sokolić / Refleksije / IZLOŽBA NAKITA

U Stalnom postavu Muzeju za umjetnost i obrt otvorena je izložba nakita akademske umjetnice Diane Sokolić pod nazivom Refleksije.

Nakit i dodaci izrađeni od pleksiglasa bit će izloženi na trećem katu Stalnog postava Muzeja uz predmete iz višestoljetnog fundusa MUO, unutar kojeg će na zanimljiv način stvarati dijalog između klasičnog muzejskog postava i suvremenih medija i njegove refleksije u okruženju.

karl-kragna-ogrlica

DIANA SOKOLIĆ / BIOGRAFIJA

Rođena u Rijeci. Diplomirala na slikarskom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, 1981. godine. Suradnica Majstorske radionice prof. Ljube Ivančića i prof. Nikole Reisera od 1981. do 1983. godine.

Uz svjetlosnu umjetnost kojom bavi se i dizajnom, keramikom, fotografijom i pedagoškim radom više od 25 godina.

Na Amsterdam Light Festivalu, 2015. godine njezina svjetlosna instalacija izabrana je kao jedan od finalista u konkurenciji od 70 radova iz cijeloga svijeta.Priredila 25 samostalnih izložbi i sudjelovala na više od 300 žiriranih skupnih izložbiu zemlji i inozemstvu.

Članica HDLU-a od 1981., InSE-e (The International Society for Education Throughod) 2009., ULUPUH-a od 2012., HZSU-a od 1986.