Poklanjamo dva super Saponia paketa

Kako bi vam uljepšali vikend Wish portal i Saponija Osijek obradovat će vas s dva poklon paketa u povodu predstavljanja nove linije pasti za zube poznatog imena Kaladont.

Želite osvojiti vrijedan paket s čak 5 izvrsnih proizvoda Saponije Osijek?

Darujemo dvoje čitateljica s jednim darovnim paketom u kojem se nalaze izvrsni proizvodi poznate hrvatske tvrtke Saponia Osijek koja se bavi proizvodnjom deterdženata te proizvoda za osobnu higijenu i sredstava za kućansku i industrijsku čistoću.

Dvoje sretnih čitatelji nagradit ćemo s dva super poklon paketa koji sadrže:

Kaladont pastu za zube
Faks Helizim gel
Likvi detergent
Ornel za njegu rublja
Kaina kremu za ruke

Sve što je potrebno učiniti je na službenoj Facebook stranici Wish hr portala u komentarima napisati koji proizvod tvrtke Saponia Osijek najviše koristite, a zatim poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) mailom do 29.04.2019. na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr.

Komisija od tri člana odabrat će dvoje sretnih dobitnika s dva darovna paketa Saponije Osijek, a imena ćemo objaviti 30.04.2019. u sklopu rubrike Wish hr daruje.

Sretno!

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

3.Kalodont_

UPOZNAJTE NOVU GENERACIJU PASTI ZA ZUBE KALADONT
Prirodnim sastojcima poput metvice i aktivnog ugljena do zdravih i bijelih zubi uz novu generaciju pasti za zube Kaladont.

Prekrasan i blistav osmijeh zaista može učiniti čuda. Nasmiješene osobe izgledaju ljepše, privlače pozitivnu energiju i zrače posebnim samopouzdanjem.

Dolaskom novog doba holističkog pristupa zdravlju, na police trgovina, a time i u naše kupaonice, stižu nove generacije pasti za zube s prirodnim sastojcima. Potrošači su danas, više nego ikad, svjesniji što kupuju i s velikom pažnjom biraju proizvode i sastojke koje koriste u svakodnevnoj upotrebi.

U skladu s time, naš najpoznatiji brend za oralnu higijenu, ujedno i njezin svojevrsni sinonim – KALODONT – predstavio je najnoviju liniju pasti za zube.

1. Kalodont_Active Black_

ACTIVE BLACK, TRENDY WHITE, SMILE&GLOW i BEAUTY SMILE paste za zube s prirodnim i najsuvremenijim aktivnim sastojcima i formulama pružit će predivan sjaj i bjelinu, uz istovremenu brigu i njegu zdravlja zubi i desni.

Suvremeni trend aktivnog i zdravog životnog stila prenesen je u nove Kalodont proizvode, pa su tako prisutni sastojci poput aktivnog ugljena, koji privlači toksine i odličan je sastojak za detoksikaciju organizma.

2. Kalodont Actve Black_1

Aktivni ugljen sve se češće koristi u kozmetičkim proizvodima, a sada se nalazi i u KALODONT ACTIVE BLACK pasti za zube, koja ih vidljivo izbjeljuje već nakon nekoliko pranja.

Kombinacijom abraziva na bazi silikata i fosfata te sastojaka na bazi aktivnog ugljena (Activated Carbon), postiže se efikasno mehaničko čišćenje zuba, a kao posljedica tzv. anti stain effect, uklanjanje mrlja sa površine cakline zuba.

5. Kalodont_ Trwendy White

U beauty svijetu highlighteri su već neko vrijeme u fokusu te su iznimno popularni za naglašavanje sjaja na licu. Upravo to bila je glavna nit vodilja da razviju najnapredniju formulu koja sadrži aktivne sastojke za izbjeljivanje i sjaj zuba.

KALODONT TRENDY WHITE (white highlighter) dolazi u šarmantnom, svijetlo ružičastom pakiranju, a sadrži najnapredniju Kalodont formulu za bijeljenje zuba. Aktivni sastojci uklanjaju mrlje i nečistoće sa zuba, dok sjajne čestice osmijehu pružaju očaravajući sjaj.

KALODONT SMILE&GLOW (blue highlighter) sadrži jedinstvene sastojke koji učinkovito uklanjaju zubne naslage i obojenost zuba te zubima vraćaju prirodnu bjelinu već nakon prvog pranja.

Posebno je formulirana u neutralnom području kako bi zaštitila zubnu caklinu. Gel formula pruža djelotvorno izbjeljivanje, a istovremeno je nježna za zubnu caklinu, niske abrazije, pružajući dugotrajnu svježinu.

4. Kalodont_Beauty Smile_

KALODONT BEAUTY SMILE obogaćena je aktivnim sastojkom – hydroxyapatitom, čiji kristali remineraliziraju i pomlađuju zubnu caklinu te poboljšavaju bjelinu. Redovnom upotrebom stvara se zaštitni sloj umjetne cakline koji se polaže na zube, a rezultat su biserno sjajni zubi.

Osim što djeluje na obnavljanje zubne cakline, bijeljenje zuba, štiti desni, štiti zube od karijesa te dugotrajno osvježava dah, zahvaljujući metvici kao jednom od glavnih prirodnih sastojaka.

Uz paste koje sadrže metvicu i aktivni ugljen možemo opušteno uživati u svojoj najdražoj kavi ili limunadi, jer očaravajući sjaj zdravih bijelih zubi te svježina daha nikada nisu bili dostupniji.

Odluka o zdravijem načinu života započinje danas, stoga požurite po svoju novu pastu za zube te prelijepim osmijehom donesite radost sebi i drugima oko vas. Više informacija o novim Kalodont pastama za zube potraži na linku: kalodont.saponia.hr

Uz dopuštenje: PR365 agencije