Poklanjamo Weber roštilj ljeta  – Smokey Joe Premium

Poklanjamo, u suradnji s jednom od najboljih proizvođača roštilja na svijetu Weber, Smokey Joe Premium roštilj na ugljen u krem boji, koji će se savršeno uklapati u svaki ambijent.

Ovo ljeto ćete možda i Vi uživati u sočnim zalogajima spravljenima na predivnom prenosivom i laganom Smokey Joe Premium roštilju, koji je za roštiljanje na svakom mjestu na kojem želite uživati u slasnim mirisima i okusima hrane.

Na ovom laganom, praktičnom i uz to nadasve lijepom roštilju možete roštiljati na plaži, balkonu, vrtu ili u kampu. Svaki izlet na koji krenete od sada može biti jedinstveno iskustvo uz Weberov Smokey Joe Premium roštilj.

Jednostavan za nošenje i svaki transport s lakoćom ga možete spremiti u prtljažnik svakog automobila, jer ne zauzima puno prostora.

Smokey Joe Premium_Bone

U Nagradnom natječaju koji će trajati od 26. 7. do 3. 8. 2019. možete sudjelovati i uz malo kreativnosti možda baš vi dobijete ovaj predivni Weberov roštilj u krem boji.

Roštiljanje je za mnoge velika strast, i velika opuštajuća sreća u slasnim zalogajima

Roštilj na drveni ugljen je najautentičniji način pečenja. Postavljanje vatre, miris dima, slušanje pucketanja briketa, za mnoge od nas zapravo je iskonski spoj s prirodom.
Suština je biti u posebnoj atmosferi prilikom roštiljanja, opuštenosti, odličnoj hrani i društvu te druženju blizu vatre – daleko od stresa i buke.

Upravo je to filozofija na temelju koje ju je osnivač tvrtke Weber George Stephen sagradio

Vjerovao je u nju i tu je vjeru prenio svakom zaposleniku tvrtke Weber da bi i oni to isto mogli uvijek učiniti. Na tom uvjerenju tvrtka Weber počiva i danas.
Weber želi pružiti ljudima najbolje moguće roštilje i nadahnuti ih da stvaraju trenutke za pamćenje s voljenima. To je zaštitni znak tvrtke Weber. A kao dodatak, pod poklopcem se skriva mnoštvo ukusnih iznenađenja!

Želite li osvojiti Weberov roštilj na ugljen Smokey Joe Premium?

U Nagradnom natječaju koji traje od 26. 7. do 3. 8. 2019. možete sudjelovati i uz malo veselja i truda možda baš Vi dobijete ovaj predivni Weberov roštilj u krem boji.

Sve što je potrebno učiniti je na službenoj Facebook stranici Weber Hrvatska, koju polajkajte ako to već niste učinili:), u komentarima označiti osobu s kojom ćete ovo ljeto uživati u sočnim i mirisnim zalogajima s roštilja.

Mogućnosti za osvajanje nagrade povećavate s dijeljenjem i lajkanjem naše FB stranice.
Svoje podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) pošaljite e-mailom do 3.8.2019. na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr.

Komisija od tri člana odabrat će jednog sretnog dobitnika a ime ćemo objaviti 4.8.2019. u sklopu rubrike Wish hr daruje.
Sretno!

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

Karakteristike koje krase Weber roštilje

Weber roštilji imaju neusporedivo dulji vijek trajanja, budući da se u proizvodnji upotrebljavaju samo najbolji materijali. Svi Weber roštilji napravljeni su od američkog čelika kojeg se u proizvodnji na 870 ˚C prekriva sa slojem porculana, a zna se da porculan štiti od hrđe te omogućuje bolju iskoristivost topline. Čak su i kotači, držači i noge izrađeni od materijala otpornog na loše vrijeme.

Stoga je Weber uvijek najbolji izbor za sve ljubitelje roštilja i roštiljanja!