Poklanjamo …

Danas imam prekrasno iznenađenje za vas, dvije fenomenalne ear cuff naušnice koje dajem kao poklon. Nova interaktivna platforma www.trendcy.com, s kojom surađujem i o kojoj sam već pisala, ponudila mi je dvije prekrasne ear cuff naušnice, zlatnu i srebrnu, kao poklon za vas dvije sretnice koje se odlučite i prijavite se na njihovu platformu.

Popularnost ear cuff naušnica je počela u 2013. a nastavlja se i u sezoni proljeće/ljeto u 2014. godini. Prvotno ste ih mogli primjetiti na revijama Chanela (proljeće 2012.) zatim kod Dries Van Noten i Aqua Bendita kupaćih kostima ali također i na tržištu masovne mode, kod Zare. Mnoge poznate ličnosti su se priklonile ovom trendu što dodaje i glamurozniji izgled.

ear-cuff-earringsear-cuff.bw-cuffs

Posjedujem dvije Zara ear cuff naušnice, prekrasnog izgleda sa kamenom smaragdne boje, koje sam nosila za potrebe snimanja ali su dosta teške i bojim ih se nositi da ih ne izgubim, tako da ih sve u svemu nisam puno nosila.

Trendcy ear cuffs

Trendcy ear cuffs

Nedavno sam dobila dvije naušnice, također od trendcia, jedne su bile za probušene uši (zlatne) a druge sa klipse (srebrne). Srebrne su puno lakše, prilagođavanje pritiska je jednostavno i možete biti sigurni da vam neće otpasti prilikom nošenja. Srebrne sam nosila dosta često i mnogo puta sam dobila komplient da izgledaju jako dopadljivo, nježno i ne izgledaju napadno.

Pročitajte što je potrebno da bi mogli sudjelovati i uživati u ovim poklonima.

Zemlja iz koje može biti dobitnica nije specificirana, a dvije dobitnice, koje će osvojiti zlatnu ili srebrnu naušnicu biti će objavljene 26.02. na mojoj facebook stranici.

Sretno dame!