(P)ostani fit u termama Tuhelj i Olimia

Terme Tuhelj i Terme Olimia pripremili su posebne radionice kretanja, zdrave prehrane, oblikovanja tijela i svega onoga što nam je potrebno kako bismo ljeto dočekali zdravi i fit. Svemu tome dodali su opuštanje i zabavu kako bi svaki segment na tom putu prošli s lakoćom i odmorni.

Temperature se polako dižu, kapute i zimsku odjeću spremili smo u skriveni dio ormara i u potrazi smo za aktivnostima koje ne samo da će nas natjerati na boravak na zraku, nego će nas uz to zabaviti i napuniti dodatnom energijom.

Wellness

Pridržavajući se tih elemenata u Termama Tuhelj i Termama Olimia osmisli su radionice na kojima ćete naučiti kako biti i ostati fit. Šetnjom prirodom, grupnim istraživanjem okolice, nordijskim hodanjem te vožnjom biciklom održat ćete kondiciju, u bazenima možete uživati u svim blagodatima termalne vode koja pomaže u oblikovanju tijela. Vježbe u vodi, aqua aerobic, plivanje i ostale vodene aktivnosti izvrsni su za održavanje vitalnosti, a u fitness centru, instruktori će vam pokazati kako pravilno izvoditi pojedine vježbe.

budi-fit

Idealan način za dovođenje tijela u ravnotežu zasigurno je wellness. U Termama Tuhelj pripremili su besplatne sauna programe kavom u Svijetu sauna, posebne masaže u vodi te čaroban tretman za stopala. U Termama Olimia oduševit ćete se posebnim vitaminskim pilingom i dnevnim paketom koji uključuje kupanje u Wellness centru Termalija i masažu leđa.

vitalni-napitak

Na vašem fit putovanju vitalna prehrana je „točka na i“. Kako zdravo jesti? Kako kombinirati namirnice i začine? Zašto piti limunadu te zašto su vitalni kokteli i smoothie napitci nešto što morate početi pripremati i kod kuće? Na sva ova pitanja odgovore ćete dobiti kušanjem gastro ponude Termi Tuhelj i Termi Olimia. Naravno, tu su i posebni vitalni jelovnici označeni simbolom jabuke u restoranu Dvorac Mihanović kao i u restoranu Pomum.

Najpoznatije terme u Hrvatskoj i Sloveniji, Terme Tuhelj i Terme Olimia, idealna su destinacija ne samo za odmor, zabavu i rekreaciju, nego i za unapređenje stila života.

Uz dopuštenje: Lollipop komunikacije (sve fotografije)