Predstavljen redizajnirani WOW web

U prvom zagrebačkom co-working prostoru HUB385 u Petračićevoj 6, točnije u baru Inkubator, medijima i prijateljima predstavljen redizajnirani website udruge WOW.

Nakon sedam godina postojanja, www.womenonwine.com.hr ,koji se do sada bavio ponajprije aktivnostima udruge, otvorio je na svojim stranicama mogućnost oglašavanja a dizajn ovog popularnog weba potpisuje mala ali propulzivna tvrtka Svi na web. – Autentične smo i pišemo o onome čime se i bavimo, vinskim izletima, druženjima, vinskim promocijama i edukacijama– rekla je novinarka, osnivačica i predsjednica udruge Žene i vino (WOW) Sanja Muzaferija.

wow-prezentacija-1

Iskrene smo pa nam vjeruju i prenosimo svoju emociju prema vinu i na svoju stranicu. Ponekad mi se čini da u Hrvatskoj mnogo ljudi amaterski radi ali zna vrlo profesionalno naplatiti svoj rad. Mi u udruzi sve što radimo – radimo sa strašću i sve više znanja te profesionalno: promoviramo vinarke i vinare, organiziramo evente za svoje članice i medije, turistička vinska putovanja i izlete te web – a amaterski se odnosimo prema naplatama. Sada je sazrijelo vrijeme da se to promijeni, osobito zbog toga što je danas digitalni marketing i native marketing u eksponencijalnom rastu. I to naročito kod nišnih tržišta, što naše sasvim sigurno jest.

wow-prezentacija-2

Web nam je dugo vremena služio da bismo objavile svoje aktivnosti kojih je toliko mnogo da je on sam, kao takav, ostajao pomalo po strani. S obzirom na moj profesionalni novinarski background, kao i reputaciju koju smo stekle organizacijom WOW nagrada i festivalom PINK DAY – odlučile smo i web učiniti profesionalnim. Imamo WOW FB stranicu, Pink Day FB stranicu, WOW simpatizerke FB grupu,WOW i Pink Day Instagram profile – ali na društvenim mrežama se ne vodi biznis. Jedne su u usponu, druge u padu; dobro se njima služiti, no internet, dakle web – ostaju. – naglasila je Muzaferija.

alis-maric

Redizajnirani web predstavili su koordinatorica weba za WOW, Alis Marić i Davor Debrecin iz Svi na Web, uz novu WOW članicu Lanu Bukvić koja će preuzeti dio dužnosti oko weba i društvenih mreža udruge. Alis Marić je autorica koncepta „Čitaj knjigu“, bloggerica i snažna influencerica koju na društvenim mrežama prati pola milijuna followera što nije nevažno jer sinergijski učinak s njom i „Čitaj knjigu“ ovu suradnju podiže na novu potenciju. – Iako sam prepoznata kao „Čitaj knjigu“, ja sam još prije bila i uvijek ostala WOW-ica – rekla je Marić.

Perak

Zvijezda večeri bio je osnivač i prvi čovjek portala Total Croatia News – koji u svom portfelju ima specijalizirani webite Total Croatia Wine, Paul Bradbury. Kako već četiri godine surađuje sa Sanjom Muzaferijom, svidjela mu se njena ideja o zajedničkom nastupu prema publici i potencijalnim oglašivačima. – Mislim da sa Sanjom i njenim timom možemo doprijeti do ciljane publike i ponuditi zajedničko oglašavanje po pristupačnim cijenama.

Coletti

U Hrvatskoj imate predivna vina ali se o njima premalo zna u inozemstvu, a kako je Total Croatia News najpoznatiji i najveći news, turistički i lifestyle portal o Hrvatskoj na engleskom jeziku – budućnost mi se čini svijetla, ili da – zbog Pink Daya kažem – ružičasta – rekao je Paul – simpatično ispričavši i priču o svojem životu u Hrvatskoj, prvo na Hvaru a sada u Varaždinu. Impresivne brojke i ugled ovog portala svakako će pomoći da redizajnirani WOW website doživi svoju komercijalnu renesansu.

Na promociji su predstavljeni i domaćini: vlasnik Inkubator bara Goran Vručinić i chef Zoran Gajić a pila su se vina Kolar, Perak, Kolarić, Agris i Iločki podrumi.