Proljeće je procvjetalo

Nakon kratke pauze pisanja uzbuđena sam što mogu podijeliti nevjerojatne i jedinstvene fotografije.

Slovenski dizajner, smješten u Barceloni, Miro Misljen ručno je napravio jedan jedinstveni pulover. Vrijeme koje je vladalo proteklih tjedana nagovješćuje proljeće tako da je ovaj tekst primjeren tom vremenu i živim bojama.

vesta-02

Već sam ranije pisala o komadima koje dizajnira Miro, a ovaj pulover odaje počast ovom genijalnom dizajneru. Na puloveru je istaknut amblem s brojem 1987 koji obilježava njegovu godinu rođenja, a uz njega je pridruženo desetak ručno pletenih cvjetova, leptira i perli koje su rukom uvezane uz riječ Love koja simbolizira mantru koja se nalazi u svakoj njegovoj kolekciji.

Kako je ovaj komad jedinstven i odskače u bilo kojoj kombinaciji ja sam ga obukla uz jednostavne ravne crne traperice i crne kaubojske cipele. Jedini nakit koji sam stavila u ovoj kombinaciji je starinski tirkizni prsten i narukvica-prsten u obliku srca kako bi naglasila temu ljubavi.

vesta-03

Miro je istinski predstavnik iskonske mode jer izrađuje jedinstvene komade koje ručno oslikava, veze i plete. Njegov je cilj dizajnirati i proizvoditi održivu modu za žene koje žele dati osebujni izgled svom modnom izboru.

vesta-04

Ovaj pulover ima i prednji džep s člankom o dizajneru :)

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk