Slaveći prirodu, slavimo i zdravlje pa vam donosimo recept za sok koji sadržava sastojke koji ujedno imaju nisku kalorijsku, ali visoku nutritivnu vrijednost.
Tradicionalna jela i bakina domaća kuhinja pravo su osvježenje u ovim hladnim danima stoga pripremite gustu zagorsku juhu prema starinskom receptu.
Topli dani i vikendi uvijek pozivaju na pečenje roštilja i uživanje u pripremi hrane na otvorenom.
Kako da meso ribe ostane meko i sočno kao da je kuhano, a da pritom ima „šmek“ kao da je pripremljeno u pećnici?
Miris svježih kroasana budi najljepše jutarnje osjećaje uz prvu jutarnju kavu ili topli čaj.
Desert ili doručak – izbor je Vaš!
Uputite se na najbližu tržnicu ili naručite eko proizvode na dostavu te nabavite namirnice za ukusno varivo ili kako ga još zovemo čušpajz od sezonskog povrća.
Savršeno jednostavan recept za pripremu je ječam s gljivama.
Riblja juha pravi je specijalitet kojeg mnogi obožavaju, a poznati chef Stjepan Bistrički ovaj nas puta iznenađuju savršenim i jednostavnim receptom za finu riblju juhu koju ćete rado spravljati u svom domu.
Savršeno usklađeni sastojci ovog zelenog smoothia zadovoljiti će ljude kojima je potrebna energija, dizanje imuniteta ili održavanja zdravlja organizma.