Blagdani bez stresa? Uz dobru organizaciju, sve je moguće! Uz nekoliko provjerenih trikova ostat će vam više vremena za druženje s prijateljima i obitelji, a rezultat će biti slasna jela u kojima ćete doista uživati.
Vruća čokolada! Zašto? Savršena je za vrijeme hladnih zimskih mjeseci, a idealna je i kao dodatak večeri na kraju dana.
Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom savršeno je i pravo zimsko jelo koje obožavamo jesti u hladnim danima.
Uvertira u ručak počinje torticom od svježeg sira s lješnjacima . Ova čarolija izgleda kao pravo osvježenje na tanjuru. Koloristično i razigrano, predjelo od finog svježeg sira i slatkih lješnjaka prava uvertira u glavno jelo na vašem stolu.
Miris domaće prepžene slanine u kombinciji s pečenom bučom odmah kod mnogih otvara apetit, a još ako volite rižoto onda je ovaj recept kao stvoren za vas!
Što nam finoga predlaže Matija Bregeš, chef restorana Boškinac i član JRE chefova za glavno jelo od janjetine svakako treba probrati.
Rožata ili rozata neodoljiv je desert, a pred vama je izvrstan i originalan tradicionalan recept koji nam dolazi s otoka Korčule, a kada ovu rožatu jednom napravite sami željeti ćete ga ponavljati i ponavljati .
Zbog truda uloženog u postizanje što blistavijeg ljetnog izdanja i bikini linije, mnogi osjete grižnju savjesti pri samoj pomisli na neki osvježavajući desert.
Kolač od bijele čokolade i jagoda privući će svakoga zbog svog kraljevskog izgleda, za kojim ni okus ne zaostaje.
Proljetni i ljetni mirisi hrvatskog juga, mediteranske hrane i morskih specijaliteta, poput gofa, najbolji su vjesnici toplih godišnjih doba. Sve je u cvatu, a dalmatinska kuhinja najbolje nam sjeda upravo u proljeće i ljeto. Zagrebački restoran Bota Šare čuvenu zagrebačku terasu i ove je sezone pretvorio u malu dalmatinsku oazu u srcu gradske vreve naše metropole i donosi nam lagano ljetno jelo Ceviche s gofom.