Hrvatska kuhinja

Savršena zimska variva: recepti za leću i grah

U zimska variva ubrajamo grah, leću, kiselo zelje ili kupus, kiselu repu i poriluk

Grdobina u panceti uz palentu s camembertom

Grdobina u panceti uz palentu s camembertom savršeno će prijati svakom istančanom nepcu

Začini koji Božić znače – neka vaš dom miriše na blagdane

Začini su za mene prva i posljednja pomisao kad je u pitanju Božić.

Torta s matchom, bijelom čokoladom i bademima

Uz količinu pažnje koja se u zadnje vrijeme poklanja hrani koja ne sadrži gluten

Souffle od Emmentala i lisičarki

Divnih li okusa na nepcima kada se spoje sir i gljiva lisičarka.

Juha od junetine tradicionalan klasik naših trpeza

Juha kao lijek, čuli smo mnogo puta, a i osjetili njene blagodati u hladnim danima ili kada smo trebali dobru okrijepu.

Pečena muškatna bundeva savršen prilog jelima

Ovaj jednostavan recept za muškatnu ili butternut bundevu, ili kako je zovu tikvicu, može pretvoriti u svestrani prilog skoro svakom jelu.

Jednostavna jesenska juha od tikvica

Juha jednostavno, poput kave ili čaja, može biti kao topli zagrljaj u hladnim kišnim danima

Karamel torta s orasima najsočnija je torta za prave sladokusce

Torta s bogatim okusom oraha i sočne karamele savršena je poslastica koju možete servirati poslije obroka, kao specijalno fini desert.